Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie
(25.11.2025, 21:24)JureKiler napisał(a): Ja bym proponował ogólnie więcej rodzajów cmc mmc jak będą możliwości.
Fajnie gdyby. Były przynajmniej 2 rodzaje 3cmc i 4cmc
(26.11.2025, 12:28)JureKiler napisał(a): @"Fidel" ogolnie kiedyś miałeś parę rodzajów 3cmc i każdy mógł wybrać profil pod siebie i swoich odbiorców
Gdzie 3cmc bandit był o profilu euforycznym, 3cmc ice bardziej speedujace i każdy był zadowolony
Konrad Curze
Jeszcze był 3 rodzaj gdzie był wyważony na przykład tylko zapomniałem już nazwy
Wiadomo że gdy najpewniejszy dostawca ma dużo sortów to jest lepiej
1. to tyle jeśli chodzi o Twoje propo odn. "różnych sortów u Esco" o które prosiłeś...
2. Tak testowałam 3CMC obu vendorów... i faktycznie czuć "subiektywnie" różnicę w działaniu...
no i teraz pytanie a raczej sugestia odpowiedzi... jak myślisz w czym tkwi różnica ( w nawiązaniu do tego o czym pisałam wyżej )
czystość czystością, ale jednak jak dwie "fabryki" produkują ten sam towar - tutaj wystarczy inna temperatura, inne ciśnienie, trochę więcej tego czy tamtego... i finalnie towar wychodzi albo bardziej czysty albo bardziej mniej czysty... no i siłą rzeczy, ten będzie działał w taki sposób a drugi w trochę inny, niby nadal to to samo... bo ZAWIERA oryginalnie procentowo to czym być miało, ale:
nieudolność robienia syntezy -> czyli ile procentów 3CMC jest w samym 3CMC -> zanieczyszczenia, metody oczyszczania, krystalizacja, przechowywanie ... i jeszcze kilka o których pewnie nie wiem/nie mam pojęcia
uff... czy coś jeszcze mam Ci podpowiedzieć? przecież to raczej jest oczywiście - skąd np. u dwóch różnych vendorów profile NIECO się różnią
to nie było tak że jeden mnie wykurwił podsufit, a po drugim leżałam i się podnieśc nie umiałam... po prostu odczuwalnie/subiektywnie było CZUŚ TO CUŚ czego być nie powinno przy superczystym towarze ... żeby nie było, ten lekko spidujący mi nawet bardziej podszedł, bo też w sumie po to się to ustrojstwo kupuje, do upierdolenia i wyjebania na wszystko to raczej MEF... boszzz jak ja lubie mieć wyjebane