Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
Maniek nie łap mnie za słówka bo to teraz wychodzi jakbym coś chciala A NIE CHCE - serio mam to gdzieś - i piszę to już 2x
bo jakbym się chciała dopiepszyć to bym napisała - gdzie byłeś jak te przygłupy mnie minusowali? przecież sam mi upierdzielałeś w tych akcjach pkty reputacji,
a z ost. bodajże -100 za karę? dobrze pamiętam? bo "myślałam" że jak ich wyzeruje to zakończe ich zjebaną zabawe gdzie prawie 1000pkt mi odjeli?
serio szkoda Twojego czasu ja mam w te pkty już wiesz co... dla mnie sprawa zamknięta, bynajmniej ja się czegoś nauczyłam.
i ... o nic nie mam pretensji. To była luźna wypowiedź do @"JureKiler"
peace
bo jakbym się chciała dopiepszyć to bym napisała - gdzie byłeś jak te przygłupy mnie minusowali? przecież sam mi upierdzielałeś w tych akcjach pkty reputacji,
a z ost. bodajże -100 za karę? dobrze pamiętam? bo "myślałam" że jak ich wyzeruje to zakończe ich zjebaną zabawe gdzie prawie 1000pkt mi odjeli?
serio szkoda Twojego czasu ja mam w te pkty już wiesz co... dla mnie sprawa zamknięta, bynajmniej ja się czegoś nauczyłam.
i ... o nic nie mam pretensji. To była luźna wypowiedź do @"JureKiler"
peace