Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
te kolory które sobie dodałam Epsiakos ... to luźny wpis... chciałam tylko pokazać jak można oddzielić "miejsca" a nie finalny pomysł na "te kolory" bo wiadomo - jest jak piszesz.
Cała paleta jest do wyboru... a niebieski wg. bym dała jako najniższy poziom ... przecież to wystarczy albo zrobić ankietę albo na szybciora wymyślić cokolwiek "żeby to urozmaicić" mając na względzie kolory admina/moderacji oraz obsługi technicznej ( chociaż tu mam swój pomysł może trafny zobaczcie ) :
to moje propo:
admin - animowany
moderacja - animowany
redakcja - animowany( ??? )
obsługa techniczna - animowany
miejsca 1-3 ... różowy "animowany"
miejsca 4-10 ... żółty
miejsca 11-20 ... pomarańczowy
miejsca 31-50 ... niebieski
miejsca 51 i dalej ... cienki niebieski
obsługę techniczną bym dała na ... biało - może nawet z tymi gwiazdkami jak Lifeisbrutal myślę że nie dość, że "technicznie" było by ok ... to dodatkowo te kolory "tzw oczojebne" byly by dla ludzi, które piszą i wzbogacają forum o treści.
Wiadomo, że redakcja czy moderacja także forum wzbogaca o treści, ale chyba wiadomo o co mi chodzi, o taki rozdział jakby pomiędzy obsługą strony, a samymi użytkownkami.
co wy na to?
Cała paleta jest do wyboru... a niebieski wg. bym dała jako najniższy poziom ... przecież to wystarczy albo zrobić ankietę albo na szybciora wymyślić cokolwiek "żeby to urozmaicić" mając na względzie kolory admina/moderacji oraz obsługi technicznej ( chociaż tu mam swój pomysł może trafny zobaczcie ) :
to moje propo:
admin - animowany
moderacja - animowany
redakcja - animowany( ??? )
obsługa techniczna - animowany
miejsca 1-3 ... różowy "animowany"
miejsca 4-10 ... żółty
miejsca 11-20 ... pomarańczowy
miejsca 31-50 ... niebieski
miejsca 51 i dalej ... cienki niebieski
obsługę techniczną bym dała na ... biało - może nawet z tymi gwiazdkami jak Lifeisbrutal myślę że nie dość, że "technicznie" było by ok ... to dodatkowo te kolory "tzw oczojebne" byly by dla ludzi, które piszą i wzbogacają forum o treści.
Wiadomo, że redakcja czy moderacja także forum wzbogaca o treści, ale chyba wiadomo o co mi chodzi, o taki rozdział jakby pomiędzy obsługą strony, a samymi użytkownkami.
co wy na to?