Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
21.12.2025, 17:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2025, 17:04 przez Rweqerew333.)
Działa, wygląda, pachnie i smakuje tak samo jak od początku - czyli 10/10. Dla mnie to jest konkret. Zajebiście pasuje do innych produktów dostępnych u vendora i nie kara przy miksie z czymkolwiek - testowałem to chyba ze wszystkim z czym sie da i było bosko. Zioło mnie osobiście bardzo energetyzuje - po buszku mam ochotę do działania. Libido też solidnie skacze. Nie miałem doczynienia z żadnymi psychozami po tym wynalazku, w porównaniu do legit thc, gdzie zawsze łapią mnie paranoje.
Klefy, nie klefy, nepy, feta, emka - ze wszystkim jest sztos synergia - nic tylko ćpać.
Ktoś coś pisał o włosie w temacie - myślę, że to prędzej mogła być nitka ze sznurka konopnego, na których najpewniej suszą te topy.
Testowane przeze mnie x raz od ponad roku - jakość niezmiennie zadowalająca. Jest to produkt, do którego chce się wracać.
Klefy, nie klefy, nepy, feta, emka - ze wszystkim jest sztos synergia - nic tylko ćpać.
Ktoś coś pisał o włosie w temacie - myślę, że to prędzej mogła być nitka ze sznurka konopnego, na których najpewniej suszą te topy.
Testowane przeze mnie x raz od ponad roku - jakość niezmiennie zadowalająca. Jest to produkt, do którego chce się wracać.