Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka opinia, którą kiedyś miałeś, dziś wydaje ci się absurdalna? 10/01/2026
10.01.2026, 16:44
U mnie narkotyki się zaczęły jak się zaczęły bramki w klubach dziewczyny i mocne imprezy leciałem tak z 5 lat chyba później już co raz bardziej zacząłem się pogrążać. Teraz jestem w czasie gdzie odzyskuje kontrolę nad soba i naprawiam głowę.
Kiedyś wyczynem było dla mnie nie polecieć po tygodniowej przerwie teraz bez problemu kręcę dwumiesięczne ale po czasie wnioskuję że robiłem to najzwyczajniej z nudów bo nie miałem pracy teraz gdy mam pracę i zmieniłem hobby z melanzowego na sportowe jest dużo lepiej.
„Nie wmawiajcie sobie, że macie kontrolę nad narkotykami, bo po kilku miesiącach to narkotyki mają kontrolę nad wami”
To chyba najmądrzejsze co przeczytałem aczkolwiek u mnie głębokie uzależnienie zaczęło się po paru latach.
Kiedyś wyczynem było dla mnie nie polecieć po tygodniowej przerwie teraz bez problemu kręcę dwumiesięczne ale po czasie wnioskuję że robiłem to najzwyczajniej z nudów bo nie miałem pracy teraz gdy mam pracę i zmieniłem hobby z melanzowego na sportowe jest dużo lepiej.
„Nie wmawiajcie sobie, że macie kontrolę nad narkotykami, bo po kilku miesiącach to narkotyki mają kontrolę nad wami”
To chyba najmądrzejsze co przeczytałem aczkolwiek u mnie głębokie uzależnienie zaczęło się po paru latach.
Be objective and honest.