Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :)
Yo, szczerze to szukałem byle czego na necie z desperacji i postanowiłem się troche TOR'em zainteresować, poczym jakimś chujem znalazłem to forum. Troche poprzeglądałem co tu się dzieję, i nie miałem żadnej wiary, że cokolwiek tu jest legit. No ale natknełem się na nazwę pewnego urzytkownika, którego skądś znałem, mianowicie grupek telegramowych xdd. A więc chyba trochę tu zostanę żeby poszperać dalej 
zielone w płuco jam potrzebować
, bo chuje jebane mi pobanowali moje grupki na telegramie przez nowy regulamin xd, a się nie załapałem na żadne nowe bo akurat se przerwe robiłem...
(propozycje legit kątaktów/grupek w Wrocławiu lub okolicach są mile widziane
)

zielone w płuco jam potrzebować
, bo chuje jebane mi pobanowali moje grupki na telegramie przez nowy regulamin xd, a się nie załapałem na żadne nowe bo akurat se przerwe robiłem...(propozycje legit kątaktów/grupek w Wrocławiu lub okolicach są mile widziane
)
| Wiadomości w tym wątku |
|
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 22:04
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Bortak42 - 29.01.2026, 23:03
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 23:29
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 29.01.2026, 23:56
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 30.01.2026, 00:14
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 30.01.2026, 00:21
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 30.01.2026, 00:29
|