Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :)
30.01.2026, 00:21
cichobowstaniezdzicho jako ze ci odpisuje to daruje sobie ostrzezenia i napisze to zanim przejde do odpowiadania na twoj post
Nie cytuj postu na ktory bezposrednio odpowiadasz, zamiast tego uzyj opcji "Szybka odpowiedź", watek bedzie bardziej przejrzysty a twoj post bardziej czytelny
Jezeli chcesz oznaczyc konkretna osobe to wystarczy ze wstawisz @ przed jego nickiem np @ Epsiakos (bez spacji)
A teraz odpowiadajac, malo ma charakter z adhd wspolnego odnosnie powsciagliwosci albo raczej jej braku
wiem bo sam mam adhd, co do pomocy to powiem ci wprost - tu nie idzie o to ze ktos ci nie chce udzielic pomocy, tu chodzi o wzgledy bhp.
Przykladowo nikt nie wie czy osoba z ktora sie ustawia jest ta osoba za ktora sie podaje a nie np kims smutnym z zamiarem poprawy statystyk na rewirze, druga rzecz to spotkanie sie dwoch osob zachowujacych sie nie naturalnie ktorzy wykonuja dosc dziwne gesty, czy tez nerwowy powrot z zawiniatkiem do domu.
Zamawiajac zwyczajnie masz to z glowy, paczka jezeli przeszla przez sortownie i dotarla do celu zwyczajnie nie jest w kregach paczek podejrzanych nie mowiac o bezpiecznym pakowaniu
Tez kiedys bylem tam gdzie ty jestes teraz, tak samo mnie rowniez dilerzy przekonywali ze zamawiajac jest wiekszy przypal itp a okazalo sie ze online jest - taniej, bezpieczniej, jakosciowo o wiele lepiej no i szerszy wybor wraz z recenzjami osob ktore juz mialy stycznosc z danym produktem.
Ja osobiscie nie uwazam grupek telegramowych za wiarygodne zrodlo czego kolwiek bo wiem jakie tam cyrki sa i to na porzadku dziennym
Tez kiedys jak mialem to musialem oproznic, ale odkad zaczalem online zamawiac to zwyczajnie nie czuje potrzeby oproznienia calosci bo jakby nie patrzec o jesc nie wola, mam pod reka kiedy tylko chce i nie musze sie martwic ze o 6 rano zabraknie a w telefonie glucho
Nie cytuj postu na ktory bezposrednio odpowiadasz, zamiast tego uzyj opcji "Szybka odpowiedź", watek bedzie bardziej przejrzysty a twoj post bardziej czytelny
Jezeli chcesz oznaczyc konkretna osobe to wystarczy ze wstawisz @ przed jego nickiem np @ Epsiakos (bez spacji)
A teraz odpowiadajac, malo ma charakter z adhd wspolnego odnosnie powsciagliwosci albo raczej jej braku
wiem bo sam mam adhd, co do pomocy to powiem ci wprost - tu nie idzie o to ze ktos ci nie chce udzielic pomocy, tu chodzi o wzgledy bhp.Przykladowo nikt nie wie czy osoba z ktora sie ustawia jest ta osoba za ktora sie podaje a nie np kims smutnym z zamiarem poprawy statystyk na rewirze, druga rzecz to spotkanie sie dwoch osob zachowujacych sie nie naturalnie ktorzy wykonuja dosc dziwne gesty, czy tez nerwowy powrot z zawiniatkiem do domu.
Zamawiajac zwyczajnie masz to z glowy, paczka jezeli przeszla przez sortownie i dotarla do celu zwyczajnie nie jest w kregach paczek podejrzanych nie mowiac o bezpiecznym pakowaniu
Tez kiedys bylem tam gdzie ty jestes teraz, tak samo mnie rowniez dilerzy przekonywali ze zamawiajac jest wiekszy przypal itp a okazalo sie ze online jest - taniej, bezpieczniej, jakosciowo o wiele lepiej no i szerszy wybor wraz z recenzjami osob ktore juz mialy stycznosc z danym produktem.
Ja osobiscie nie uwazam grupek telegramowych za wiarygodne zrodlo czego kolwiek bo wiem jakie tam cyrki sa i to na porzadku dziennym
Tez kiedys jak mialem to musialem oproznic, ale odkad zaczalem online zamawiac to zwyczajnie nie czuje potrzeby oproznienia calosci bo jakby nie patrzec o jesc nie wola, mam pod reka kiedy tylko chce i nie musze sie martwic ze o 6 rano zabraknie a w telefonie glucho
| Wiadomości w tym wątku |
|
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 22:04
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Bortak42 - 29.01.2026, 23:03
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026, 23:29
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 29.01.2026, 23:56
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 30.01.2026, 00:14
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez Epsiakos - 30.01.2026, 00:21
RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - przez cichobowstaniezdzicho - 30.01.2026, 00:29
|