Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie
31.01.2026, 01:39
Napiszę krótko bo nie mogę teraz zamireścić *napisać* właściwie casowo, więc do rzeczy miałem gratis 4cmc, na początek poleciała ketamina, jakoś sztuka przez noc poszla, moze 700mg, od 22 do 8 rano.
O 10 wlecial NEP okolo 25mg, ladnie weszlo bo ja duzo nie potrebuje, pozniej 14 kolejny i 15 jakos, po tym okolo 17, wszysktie podobne o 0,3 zwiekszając powiedzmy.
Nastepnie uderzyłem 4cmc właśnie ale doslownie po wciagnieciu 10mg nie dalem dalej rady tak wypalalo nos. (to byla 2 aplikacja, pierwsza udalo mi sie jakos zrobic ale byla w mixie z ketaminą to wtedy juz az wykrecilo mnie z bolu. Jeszcze takl nie miałem od w chuj czasu, mowie o 4cmc bo zalezy, inne substancje rowniez ciezko wchodzą.
Druga polowa okolo 300mg (300 ziomek wzial a byla sztuka) wiec 2 lajn to wlasnie 10mg i reszte w bombke wsadzilem.
Nie dalem rady bo bym sie zesral chyba.
Dzialanie na bombce fajne ale jednak bardziej przypada mi mefka,tu jest taki dziwny wjazd na moje cisnienie i te sprawy.
Dziala jak trzeba, tak jak wyzej ludzie piszą ale proponuje robić bombki.
Żeby sobie nosa nie zajechać.
Ocena, \
Moc 7.10
Wygląd 8.10 przezroczyste zbite krysztaly
O 10 wlecial NEP okolo 25mg, ladnie weszlo bo ja duzo nie potrebuje, pozniej 14 kolejny i 15 jakos, po tym okolo 17, wszysktie podobne o 0,3 zwiekszając powiedzmy.
Nastepnie uderzyłem 4cmc właśnie ale doslownie po wciagnieciu 10mg nie dalem dalej rady tak wypalalo nos. (to byla 2 aplikacja, pierwsza udalo mi sie jakos zrobic ale byla w mixie z ketaminą to wtedy juz az wykrecilo mnie z bolu. Jeszcze takl nie miałem od w chuj czasu, mowie o 4cmc bo zalezy, inne substancje rowniez ciezko wchodzą.
Druga polowa okolo 300mg (300 ziomek wzial a byla sztuka) wiec 2 lajn to wlasnie 10mg i reszte w bombke wsadzilem.
Nie dalem rady bo bym sie zesral chyba.
Dzialanie na bombce fajne ale jednak bardziej przypada mi mefka,tu jest taki dziwny wjazd na moje cisnienie i te sprawy.
Dziala jak trzeba, tak jak wyzej ludzie piszą ale proponuje robić bombki.
Żeby sobie nosa nie zajechać.
Ocena, \
Moc 7.10
Wygląd 8.10 przezroczyste zbite krysztaly