15.02.2026, 14:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2026, 14:47 przez Inferno.)
Wpadłem na pomysł i zrobiłem już domenę, radio będę stawiał za chwile. Głównie coś jak w radiu tyle, że wieści z dopala czyli pierdolenie o szopenie co 30min i w kolejne 30 pioseneczki na zamówienie
Nie jest jeszcze podpięty certyfikat SSL, radio nie jest zainstalowane więc dajcie mi trochę czasu a dziś testa zrobię Myślę o tym bardziej przyszłościowo jak ktoś to będzie słuchał, postaram się zachęcić a już mam plan na dziś wieczór o ile uda się poskładać domenę i skonfigurować aplikacje+majka itd.
Dead Nightmares jak masz chęci to zapraszam, znasz się na muzyce, to było by nas czterech wtedy o ile to dziś wypali.
Cel i zamysł taki sam jak w realu - wiadomości, muza i aferki
Na koniec tygodnia statystyki kto ile banów wyłapał, kto farmazony pisał jak krzysio dzisiaj, może Olan będzie chętny to zapłacę za 30min-30zł jego występu, lubię pomagać ludziom
Mile widziane pomysły, collabo jakieś, pomoc w przygotowaniu - strona opłacona, domena jest, mail jest i inne. Czekam na odpowiedzi
P.S, Nie bierzcie wszystkiego jako odklejki -te osoby wiedzą o do kogo mówię skoro macie lepsze pomysły żeby się coś działo,
rzucicie jakimś tematem tygodnia to chętnie poczytam. Oceniać łatwo a samemu to nic