Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
17.03.2026, 07:19
polecam patrzec na nepa jak na kofeine, bo w obydwu substancjach wystepuje ten sam motyw - lepiej trzymac sie umiarkowanych, regularnych dawek, bo chodzi o dzialanie linearne a nie o jebwłeb, i tu i tu jest próg dawkowania, ktory jak sie przekroczy to z produktywnosci i organizacji pracy nagle robi sie dezorientacja, nieogar i brak koncentracji
ogolem jestem po drugich albo trzecich testach, troche dlzuszych, sortu nepa ktory dolecial jakos na poczatku maja w moje rece, i mam jakies wrazenie ze jest kurewsko lepszy od poprzednich, standardowe dawki robia jak zle, czuje sie troche jak jakis przecpaniec co mowi ze chinskie dopy w 2012 kopaly lepiej od czystych, tych samych substancji w 2026, jakby tamte chinskie mialy 150% czystosci, ale moze po prostu jestem jakis przyglupi ALBO faktycznie Escobar jest jakims czarodziejem i w 1g nepa upchal 1.3g
ogolem jestem po drugich albo trzecich testach, troche dlzuszych, sortu nepa ktory dolecial jakos na poczatku maja w moje rece, i mam jakies wrazenie ze jest kurewsko lepszy od poprzednich, standardowe dawki robia jak zle, czuje sie troche jak jakis przecpaniec co mowi ze chinskie dopy w 2012 kopaly lepiej od czystych, tych samych substancji w 2026, jakby tamte chinskie mialy 150% czystosci, ale moze po prostu jestem jakis przyglupi ALBO faktycznie Escobar jest jakims czarodziejem i w 1g nepa upchal 1.3g