Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA - Opinie o produkcie
06.04.2026, 12:13
Wrzucone oral 200mg, dłużej porem 2x 100mg sniff - to są moje dawki z mojego snu, nie powtarzaj jeśli nie jesteś siebie pewien.
Uczucie ciepła, muzyka otula, lepiej brzmi, znikają wszystkie problemy i jest totalny luz. Działanie MDMA w krysztale działa na mnie lepiej niż XTC w pigułach od tego samego Vendora (chociaż też nie było źle a nawet dobrze).
Wejście gdzieś tak po 30-40 minutach, miłość do siebie i wszystkich mimo, że nikogo nie było - bardzo przyjemne uczucie, znaczny przypływ energii ale inaczej oral inaczej sniff, sniff bardziej ale nos kara odpowiednio.
Polecam Vendora z całego serca
Materiał oceniam 10/10
Uczucie ciepła, muzyka otula, lepiej brzmi, znikają wszystkie problemy i jest totalny luz. Działanie MDMA w krysztale działa na mnie lepiej niż XTC w pigułach od tego samego Vendora (chociaż też nie było źle a nawet dobrze).
Wejście gdzieś tak po 30-40 minutach, miłość do siebie i wszystkich mimo, że nikogo nie było - bardzo przyjemne uczucie, znaczny przypływ energii ale inaczej oral inaczej sniff, sniff bardziej ale nos kara odpowiednio.
Polecam Vendora z całego serca
Materiał oceniam 10/10

![[Obrazek: Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png]](https://i.ibb.co/BHvDCRYk/Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png)