Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
10.04.2026, 13:53
Panowie, poradźcie, mam dwa rodzaje kamyka, jeden to na pewno 3cmc, a drugi nie wiadomo, dostałem go od kogoś kto też nie wie, bo dla niego kamień to kamień
, jest bardziej kremowy i przypomina działaniem 3mmc, ostatnio nie jestem na bieżąco ale z tego co czytam to starej trójki już nie ma. Ale w działaniu jest to bardzo serotoninowe, rozleniwiające. Pierwsze pytanie - co to może być, jak sądzicie? Normalnie obraz się rozjeżdżał przez parę minut, ale zaznaczam że mam bardzo niską tolerancję. A potem przyjemnie, pluszowo.
I drugie pytanie, ważniejsze: czy do snifa 3cmc warto dodać trochę tego drugiego, żeby trochę złagodzić zjazd i "zmiękczyć" dopaminową jazdę? Czy to nie osłabi potężnego działania cmc na libido? A jeśli tak to jaka proporcja? 2:1? Czy może 3:1 żeby nie przesadzić w tą serotoninową stronę?
, jest bardziej kremowy i przypomina działaniem 3mmc, ostatnio nie jestem na bieżąco ale z tego co czytam to starej trójki już nie ma. Ale w działaniu jest to bardzo serotoninowe, rozleniwiające. Pierwsze pytanie - co to może być, jak sądzicie? Normalnie obraz się rozjeżdżał przez parę minut, ale zaznaczam że mam bardzo niską tolerancję. A potem przyjemnie, pluszowo.I drugie pytanie, ważniejsze: czy do snifa 3cmc warto dodać trochę tego drugiego, żeby trochę złagodzić zjazd i "zmiękczyć" dopaminową jazdę? Czy to nie osłabi potężnego działania cmc na libido? A jeśli tak to jaka proporcja? 2:1? Czy może 3:1 żeby nie przesadzić w tą serotoninową stronę?