Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA - Opinie o produkcie
20.04.2026, 14:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2026, 14:19 przez Headshotsolider.)
Dotarła paka 25g MDMA..nie ma mnie w pl więc zdjęć nie wrzucę..jasno bursztynowy kryształ..200mg oral zapewniło konkretną emkowa fazę na parę godzin..jeśli wiesz jak działa dobra emka to nic dodać nic ująć..dwa lata temu miałem emkę typu champagne...z tego co pamiętam była bardziej dopaminowa i nie rozmiekczala aż tak jak ta co teraz..była mniej senna...teraz pytanie..czym podbić dopaminke...chodzi o stabilna dopaminę która ozywi trochę fazę i podbije libido bez noradrenaliniwego roztrzesnienia..myślę nad któraś fenmetrazyna..są bezpieczne i działają stabilniej niż ketony...ktoś ma jakieś propozycje...najlepiej żeby obie substancje zamknąć w jednej kapsułce w odpowiedniej proporcji...dragi stosuje głównie pod chemsex..
Chce odbić trochę od ketonowo które co chwilę trzeba poprawiać co później skutkuje przestymulowaniem, rozjebanym nosem do tego dzień po występuje pustka, głód i brak motywacji..
Chce odbić trochę od ketonowo które co chwilę trzeba poprawiać co później skutkuje przestymulowaniem, rozjebanym nosem do tego dzień po występuje pustka, głód i brak motywacji..