Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
"Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach
29.04.2026, 21:35
To mój pies dawno, z 10 lat temu, wpierdolił mój klonazolam. Miałem na stole rozsypane zielone tabletki 0,5mg od świętej pamięci primasorta.ru, wyszedłem do kuchni, a ten kudłaty skurwiel wlazł na krzesło i z krzesła na stół, i zaczął je lizać, zeżarł na pewno jedną, pozostałe tak rozpaćkał, rozsmarował językiem, kurwa jak przyszedłem to myslalem że sie przewróce jak to zobaczyłem.
On się z kolei przewracać zaczął dopiero po jakichś 20-30 minutach. Tak się porobił jebany że nie miał siły ustać, idąc głową w ściane przyjebał nie raz. Ja się śmiałem z niego strasznie, a on to był taki że zawsze warczał, szczekał jak ktoś się ewidentnie z niego brechtał mocno, no ale tutaj nie miał na to siły, jakby chciał a nie mógł. Wziąłem przygłupa na łóżko i poszedł spać. Pilnowałem go tam pote, wiadomo, ale wiedziałem że siłą rzeczy to przejdzie mu bomba niedługo i nic mu nie będzie, bo przecież benzodiazepiny są genialnie bezpieczne w porównaniu do poprzedzających je środków nasennych ™ (na przykład takich barbituranów którymi się dalej usypia psy i koty, permanentnie).
On się z kolei przewracać zaczął dopiero po jakichś 20-30 minutach. Tak się porobił jebany że nie miał siły ustać, idąc głową w ściane przyjebał nie raz. Ja się śmiałem z niego strasznie, a on to był taki że zawsze warczał, szczekał jak ktoś się ewidentnie z niego brechtał mocno, no ale tutaj nie miał na to siły, jakby chciał a nie mógł. Wziąłem przygłupa na łóżko i poszedł spać. Pilnowałem go tam pote, wiadomo, ale wiedziałem że siłą rzeczy to przejdzie mu bomba niedługo i nic mu nie będzie, bo przecież benzodiazepiny są genialnie bezpieczne w porównaniu do poprzedzających je środków nasennych ™ (na przykład takich barbituranów którymi się dalej usypia psy i koty, permanentnie).
| Wiadomości w tym wątku |
|
"Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach - przez horsii - 28.04.2026, 20:03
RE: "Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach - przez TYTUS - 29.04.2026, 07:06
RE: "Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach - przez doxyou - 29.04.2026, 21:09
RE: "Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach - przez horsii - 29.04.2026, 21:20
RE: "Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach - przez doxyou - 29.04.2026, 21:23
RE: "Kokainowe łososie" jako sposób badania problemu narkotyków w ściekach - przez horsii - 29.04.2026, 21:35
|