Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
7 godzin(y) temu
Farfocle i smak proszku do prania to efekt zawartości w towarze sody.
Jest to czesto stosowany przez sebixów patent na cudowne rozmnożenie tematu.
Na jakim etapie było to zrobione ciężko określić, więc nie winiłbym za to vendora bo on sam mógł taki szit dostać.
Dla porównania powiem tylko, że w czwartek poprzedzający majówkę zajebałem o 14:30 węża (poniżej 100mg) fety od ziomka, to wyturbienie totalne przez bite 6-7 godzin plus jeszcze ze 2-3 godziny takiego powolnego schodzenia, przed 23:00 byłem jeszcze w biedrze to jeszcze ją delikatnie czułem a zasnąłem gdzieś dopiero około 2 w nocy.
Libido zwiekszone mocno ale nie jakoś przesadnie, kutasa praktycznie nie było widać a jaja ściśnięte na pograniczu implozji
Tak właśnie powinna klepać amfetamina.
Więc ile jest tutaj fety w fecie ciężko powiedzieć.
Jest to czesto stosowany przez sebixów patent na cudowne rozmnożenie tematu.
Na jakim etapie było to zrobione ciężko określić, więc nie winiłbym za to vendora bo on sam mógł taki szit dostać.
Dla porównania powiem tylko, że w czwartek poprzedzający majówkę zajebałem o 14:30 węża (poniżej 100mg) fety od ziomka, to wyturbienie totalne przez bite 6-7 godzin plus jeszcze ze 2-3 godziny takiego powolnego schodzenia, przed 23:00 byłem jeszcze w biedrze to jeszcze ją delikatnie czułem a zasnąłem gdzieś dopiero około 2 w nocy.
Libido zwiekszone mocno ale nie jakoś przesadnie, kutasa praktycznie nie było widać a jaja ściśnięte na pograniczu implozji

Tak właśnie powinna klepać amfetamina.
Więc ile jest tutaj fety w fecie ciężko powiedzieć.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.