Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026
12.05.2026, 14:39
przemoc wobec słabszego jest raczej traktowana jako nie pokaz siły a słabości...
przemoc może być generowana przez substancje psychoaktywne no i tolerowanie tego no nie jest czymś fajnym, ale tu trzeba by było sięgnąć problemu samego zażywania czegokolwiek i pomóc takiej osobie.
no i też pomaganie... to pojęcie względne
sami wiele razy widzieliście przykłady nawet chociażby na tym forum wielu użytkowników którzy pisali sławne zdania:
"nie ćpaj", "marnujesz życie", "ogarnij się" itp ... dla wielu to jest niejako przemoc psychiczna która raczej potęguje wewnęrzne "a chuj nikt mi nie będzie mówił co mam robić, ja nad tym panuje i sobie rzucę kiedy mi się będzie podobało" itp zdania
w skrócie;
uważam że przemoc nie jest rozwiązaniem
chociaż... wielu osobom na OBUDZENIE trzeba by było dać liścia na morde
czuję że by się szybko ogarnęli.
przemoc może być generowana przez substancje psychoaktywne no i tolerowanie tego no nie jest czymś fajnym, ale tu trzeba by było sięgnąć problemu samego zażywania czegokolwiek i pomóc takiej osobie.
no i też pomaganie... to pojęcie względne
sami wiele razy widzieliście przykłady nawet chociażby na tym forum wielu użytkowników którzy pisali sławne zdania:
"nie ćpaj", "marnujesz życie", "ogarnij się" itp ... dla wielu to jest niejako przemoc psychiczna która raczej potęguje wewnęrzne "a chuj nikt mi nie będzie mówił co mam robić, ja nad tym panuje i sobie rzucę kiedy mi się będzie podobało" itp zdania
w skrócie;
uważam że przemoc nie jest rozwiązaniem
chociaż... wielu osobom na OBUDZENIE trzeba by było dać liścia na morde

czuję że by się szybko ogarnęli.