Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Legal-Dark-Buzz.net - Temat Główny
14.05.2026, 09:53
OK, wiec tak.
kontakt ze sprzedawca jest dobry, szybko odpisuje, pomocny, jest uczcciwy, komunikatywny. Nie mialem na co narzekac. Dostawa byla szybka i bezproblemowa.
Pakowanie było w porzadku, wiadomo nie jakieś "z kosmosu" bo to nie paczka co w niej jest 250g 4CMC ale do takiej małej przesylkik nie ma mowy aby samo sie otworzyło. Nie ma sie do czego doczepic w kwestii zapakowania.
Poza bromazolamem 0,5g dostalem gratisy w postaci 4 tabletek Bromazolam zielonych 3,5mg oraz 0,5g 2FDCK
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/sJQFwVjF/image.png)
I teraz wazne. Bromowane benzodiazpiny (Z jednym podstawnikiem jako brom, tj. bromazolam, desalkylgidazepam, gidazepam, i do pewego stopnia bromazepam) sa dosc kaprysne w rozpuszczaniu. NIE róbcie duzych stężeń roztworu bromazolamu. Ja podgrzałem w łażni wodnej lekko glikol propylenowy 250ml, tak aby mieć równo 2mg/ml.. PO zagrzaniu sie wysypałem, wykonałem ręką ruchy mieszalnika do farby intenywne
Dalem temu polezec godzinke i wszystko było git. Nie róbcie wiecej niz 5mg/ml - moze i wam sie uda ale ryzykujecie ze sie nie rozpusci cale, i potem jak to niby kurwa wyjmiecie z lepkiego glikolu? 2mg/ml = optimal
No i z preparatyki bromka to by było na tyle. Jego forma to był drobny, leciutki puder, taki ze jego 500mg to wyglada na oko jak 70mg 4MMC xD
Nastepnie wiecie jak uzywac chyba strzykawki i lac do to do ryja.
Porada: Pod jezkiem jest tetnica z ktorej wszystkie lkeki a wiec rc benzo xanaxy itd trafiaja prosto tam gdzie maja isc, do naszego pieknego łba. Wypijanie doustnie przez metabolizm zoladkowy pierwszego przejscia (ktory omijamy ładujac pod jezyk) troche rozbija nasza czasteczke tak wiec dawajie pod jezyk. Glikol jest smaczny i slodki.
Dla nowicjuszy totalnych dawki bym powiedzial (ALE PROSZE MNIE POTEM NIE OSKARZAC ZE TO JA TAK ZLE RADZIŁEM
) 1-2mg. Ja to juz benzo smiec wiec lałem se na oko. Zaczynajcie od małych ilosci i poznajcie swoje mozliwowci, to proste a ile was uratuje..
BTW jestem pewien ze to bromazolam a nie etyl-bromazolam bo tylko po bromaolamie potrafiłem kurwa jak pojebany krasc po sklepach i inne głupie akcje typu włączanie awaryjnego hamulca w tramawaju albo zajebanie typowi kopa bo nie chcialem mu dac na wodke (a wymaciwal mi pusta wodka to wiadomo) a wstyd sie chwalic innymi głupotami. Bromazolam działa i chuj to jest najwazniejsze
Polecam ten produkt jak najbardziej jeszcze kolega wwojtuss napsze bo dzielilem sie z nim.
Szczegolowe opinie nt FDCK i Broma Pills napisze dzis wieczorem badz jutro.
Jeszcze raz dziekuje LegalDarkBuzz za mozliwosc testów!
kontakt ze sprzedawca jest dobry, szybko odpisuje, pomocny, jest uczcciwy, komunikatywny. Nie mialem na co narzekac. Dostawa byla szybka i bezproblemowa.
Pakowanie było w porzadku, wiadomo nie jakieś "z kosmosu" bo to nie paczka co w niej jest 250g 4CMC ale do takiej małej przesylkik nie ma mowy aby samo sie otworzyło. Nie ma sie do czego doczepic w kwestii zapakowania.
Poza bromazolamem 0,5g dostalem gratisy w postaci 4 tabletek Bromazolam zielonych 3,5mg oraz 0,5g 2FDCK
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/sJQFwVjF/image.png)
I teraz wazne. Bromowane benzodiazpiny (Z jednym podstawnikiem jako brom, tj. bromazolam, desalkylgidazepam, gidazepam, i do pewego stopnia bromazepam) sa dosc kaprysne w rozpuszczaniu. NIE róbcie duzych stężeń roztworu bromazolamu. Ja podgrzałem w łażni wodnej lekko glikol propylenowy 250ml, tak aby mieć równo 2mg/ml.. PO zagrzaniu sie wysypałem, wykonałem ręką ruchy mieszalnika do farby intenywne
Dalem temu polezec godzinke i wszystko było git. Nie róbcie wiecej niz 5mg/ml - moze i wam sie uda ale ryzykujecie ze sie nie rozpusci cale, i potem jak to niby kurwa wyjmiecie z lepkiego glikolu? 2mg/ml = optimalNo i z preparatyki bromka to by było na tyle. Jego forma to był drobny, leciutki puder, taki ze jego 500mg to wyglada na oko jak 70mg 4MMC xD
Nastepnie wiecie jak uzywac chyba strzykawki i lac do to do ryja.
Porada: Pod jezkiem jest tetnica z ktorej wszystkie lkeki a wiec rc benzo xanaxy itd trafiaja prosto tam gdzie maja isc, do naszego pieknego łba. Wypijanie doustnie przez metabolizm zoladkowy pierwszego przejscia (ktory omijamy ładujac pod jezyk) troche rozbija nasza czasteczke tak wiec dawajie pod jezyk. Glikol jest smaczny i slodki.
Dla nowicjuszy totalnych dawki bym powiedzial (ALE PROSZE MNIE POTEM NIE OSKARZAC ZE TO JA TAK ZLE RADZIŁEM
) 1-2mg. Ja to juz benzo smiec wiec lałem se na oko. Zaczynajcie od małych ilosci i poznajcie swoje mozliwowci, to proste a ile was uratuje..BTW jestem pewien ze to bromazolam a nie etyl-bromazolam bo tylko po bromaolamie potrafiłem kurwa jak pojebany krasc po sklepach i inne głupie akcje typu włączanie awaryjnego hamulca w tramawaju albo zajebanie typowi kopa bo nie chcialem mu dac na wodke (a wymaciwal mi pusta wodka to wiadomo) a wstyd sie chwalic innymi głupotami. Bromazolam działa i chuj to jest najwazniejsze
Polecam ten produkt jak najbardziej jeszcze kolega wwojtuss napsze bo dzielilem sie z nim.
Szczegolowe opinie nt FDCK i Broma Pills napisze dzis wieczorem badz jutro.
Jeszcze raz dziekuje LegalDarkBuzz za mozliwosc testów!