Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
24.05.2026, 11:00
No dobra, to teraz krótko i treściwie
W zeszłym tygodniu otrzymałem nagrode, za co serdecznie dziękuję Escobar
![[Obrazek: 20260513-184007.jpg]](https://i.ibb.co/XZX2fq5q/20260513-184007.jpg)
Na sto procent jest to całkowicie nowy sort.
Zapachu octowego brak, działaniem nie pokrywa się to z jakimkolwiek sortem który jadłem do tej pory, a jadłem chyba wszystkie zarówno od esco jak i u uznanej konkurencji.
Jedyne z czym mogę to porównać to najlepsze sorty hexenu sprzed lat.
Tak mnie to zbiło z tropu, że po testach musiałem napisać do Esco czym jest owe cudeńko bo ni chuja do nepa mi to nie pasowało, a Esco pisze że to nep XD
Powiem krótko, obecny sort jest właśnie tym na co czekałem od czasu zniknięcia kolekcjonera.
Serio, nie jadłem nic lepszego od lat, ten sort to jest SZTOS I CHUJ
Wyturbienie totalne.
Nawet zwała po nim jest akceptowalna.
Oczywiście, że złożyłem zamówienie na więcej tego skurwysyna bo takie cuda jak to nie zdarzają się często.
Esco, dzięki Ci wielkie za tak zajebiste narkotyki
Pozdrawiam
W zeszłym tygodniu otrzymałem nagrode, za co serdecznie dziękuję Escobar
![[Obrazek: 20260513-184007.jpg]](https://i.ibb.co/XZX2fq5q/20260513-184007.jpg)
Na sto procent jest to całkowicie nowy sort.
Zapachu octowego brak, działaniem nie pokrywa się to z jakimkolwiek sortem który jadłem do tej pory, a jadłem chyba wszystkie zarówno od esco jak i u uznanej konkurencji.
Jedyne z czym mogę to porównać to najlepsze sorty hexenu sprzed lat.
Tak mnie to zbiło z tropu, że po testach musiałem napisać do Esco czym jest owe cudeńko bo ni chuja do nepa mi to nie pasowało, a Esco pisze że to nep XD
Powiem krótko, obecny sort jest właśnie tym na co czekałem od czasu zniknięcia kolekcjonera.
Serio, nie jadłem nic lepszego od lat, ten sort to jest SZTOS I CHUJ

Wyturbienie totalne.
Nawet zwała po nim jest akceptowalna.
Oczywiście, że złożyłem zamówienie na więcej tego skurwysyna bo takie cuda jak to nie zdarzają się często.
Esco, dzięki Ci wielkie za tak zajebiste narkotyki

Pozdrawiam
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.