Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26
11 godzin(y) temu
TYTUS
Pomimo wszystkiego czego doświadczyłem ,widzialem w tych konkretnych momentach w swoim mieszkaniu i choc to przerażająca myśl że moze za tym stac wlasnie ona pvp wykluczyc jeszcze nie jestem gotów ale pracuje nad tym bardzo intensywnie
Dodam tylko że tydz temu widziałem pewną postac bezszelestnie jakby nad podłoga przemykającą z kuchni do pokoju w czarnych długich włosach
Monitoruje to zjswisko w tym celu zakupiłem 14 kamer które mam poukrywane w calym domu z detekcja ruchu. I widzeniem w ciemności ...teraz tylko obserwacja i cierpliwość ...
Pomimo wszystkiego czego doświadczyłem ,widzialem w tych konkretnych momentach w swoim mieszkaniu i choc to przerażająca myśl że moze za tym stac wlasnie ona pvp wykluczyc jeszcze nie jestem gotów ale pracuje nad tym bardzo intensywnie
Dodam tylko że tydz temu widziałem pewną postac bezszelestnie jakby nad podłoga przemykającą z kuchni do pokoju w czarnych długich włosach
Monitoruje to zjswisko w tym celu zakupiłem 14 kamer które mam poukrywane w calym domu z detekcja ruchu. I widzeniem w ciemności ...teraz tylko obserwacja i cierpliwość ...
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
| Wiadomości w tym wątku |
|
Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26 - przez TYTUS - Dzisiaj, 04:45
RE: Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26 - przez GlasshanD - Dzisiaj, 08:03
RE: Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26 - przez TYTUS - Dzisiaj, 11:25
RE: Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26 - przez GlasshanD - 11 godzin(y) temu
RE: Czego najbardziej boisz się w życiu? 9/6/26 - przez kiertnik82 - 10 godzin(y) temu
|