Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
09.06.2026, 21:53
Ja do 3mmc mam specjalny sentyment, bo w roku jakoś 2014 był to pierwszy keton jakiego spróbowałem i pamiętam, że 250mg oral+100mg sniff na wejściu czesało wtedy aż miło. Później weszło 3cmc i mimo, że mocniej jebie w dekiel to nie miało już tej lekkości i magii co 3mmc. Wiadomo jak ktoś patrzy na to, żeby bardziej się naćpać to takie 3cmc wyjebie go mocniej, ale kosztem bardziej mechanicznej bomby, a w 3mmc ta faza była taka bardziej płynna i "naturalna". 3mmc oral potrafiło całe działanie zamknąć się w okolicach 4-5 godzin, więc faktycznie działał długo.
DarkSonia Pamiętam jak kiedyś poczęstowałem koleżankę 250mg oral, która nigdy nic nie brała i się wtedy zdziwiłem, że po tym można mieć źle. Chodziła w kółko w tę i z powrotem i ewidentnie było widać, że faza ją przerosła. Później było już okej, peak ją trochę przygniótł.
DarkSonia Pamiętam jak kiedyś poczęstowałem koleżankę 250mg oral, która nigdy nic nie brała i się wtedy zdziwiłem, że po tym można mieć źle. Chodziła w kółko w tę i z powrotem i ewidentnie było widać, że faza ją przerosła. Później było już okej, peak ją trochę przygniótł.