Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka zajawka pomaga Wam zachować abstynencję?
14.06.2026, 14:49
ustabilizowanie głowy top przede wszystkich odpowiednia dieta, która odbuduje zniszczoną narkotykami florę jelitową.
Jak tam się poukłada, to i w głowie szybciej sie poukłada.
Zalewanie tego alko, albo chlorami robi taki bAJzel że głowa boli.
Doświadczyłam już wielu pozytywnych skutków odstawienia alko, i póki co trzymam się w tej kwestii dalej...
Ostatnio wjechały chlory, które podziałały na mnie jak nigdy dotąd ( ah te zryte receptory z wiekiem mmm )
Uważam, że jelita to podstawa... warto o to zadbać wspomagając się jeszcze jakimiś ziółkami, ja dla przykładu dziennie piję ( sklepową co prawda i ponoć gówno dającą ) pokrzywę z jednej saszetki tak "dorywczo", ale tez mi o to chodzi by nie zalać się jakimis specyfikami, tylko utrzymać regularność w zdrowym żywieniu i prowadzeniu się na co dzień, bez używek.
Jak tam się poukłada, to i w głowie szybciej sie poukłada.
Zalewanie tego alko, albo chlorami robi taki bAJzel że głowa boli.
Doświadczyłam już wielu pozytywnych skutków odstawienia alko, i póki co trzymam się w tej kwestii dalej...
Ostatnio wjechały chlory, które podziałały na mnie jak nigdy dotąd ( ah te zryte receptory z wiekiem mmm )
Uważam, że jelita to podstawa... warto o to zadbać wspomagając się jeszcze jakimiś ziółkami, ja dla przykładu dziennie piję ( sklepową co prawda i ponoć gówno dającą ) pokrzywę z jednej saszetki tak "dorywczo", ale tez mi o to chodzi by nie zalać się jakimis specyfikami, tylko utrzymać regularność w zdrowym żywieniu i prowadzeniu się na co dzień, bez używek.