Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
20.06.2026, 02:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2026, 02:58 przez Konwalia2568.)
(09.06.2026, 14:07)porkchop napisał(a): bzdur o db fecie ciag dalszy. to jest fno a nue feta. odadzam kupowac tego. nawet bym sie tu nievudzielał ( bo nie jest h-l tego warty) ale hak widze opinie klakierow ,klamliwe do cna. to musze istrzec ze oni sprzedaja trucuzne.
o jezu, ale Ty pier××××z....
Powiedz ile wziąłeś tej fetki skoro oznajmiasz, że to trucizna. Nie chce dojść do takiej dawki, która sprawi, że zacznę pisać w taki sposób jak Ty
Jeśli nie brałeś (albo twoi koledzy) to nie udawaj proroka. Za te cenę fetka spełnia swoje zadanie, nie oczekujmy w tym budżecie poziomu laboratoryjnego adderallu.
Miałam kilka dni przerwy od fetki, niezobowiązujący weekend nadchodzi więc stestowałam 150 mg, pierwsze 30 minut było intensywne, co wiąże się u mnie z wysokim libido i ciężko myśleć o czymś innym, ale jest przyjemnie. Następne półtorej h grałam w Cyberpunka 2077. Dużo prościej było się skupić na notatkach tekstowych, dodających kontekst do zadań, budowania świata itp. Po gierce przysiadłam do forum i nie mogę się oderwać od pisania tych postów. Jest fajnie, chociaż zdaje sobie sprawę z konsekwencji wzięcia takiej dawki to czasem warto dać po bandzie. Zapaszek obecnego sortu jest majestatyczny.
Muszę podkreślić, że nie fukam często (poza regularnymi terapeutycznymi dawkami 30/60 mg) jak już się bawię w wyższe dawki, to maks dorzucę raz, bo w przypadku jeszcze większych/częstszych wrzutek libido byłoby za wysokie, a nie mam zamiaru spędzić następnych 10 h w taki sposób więc to mój limit.