Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
@"HariboWPP" alesz ja mu nie ufam bezgranicznie
- po czym to wywnioskowałeś?
ja tylko dodaję, że mnie akurat vendor nigdy nie zawiódł... + paki dolatywały expresowo ( jedna nawet na nast, dzień wpadła ), a specyfiki które miałam okazję testować zawsze były TOP ...
- dodałam także uczciwe o mefku - gdzie moją recenzję tegoż specyfiku czarodziejskiego znajdziesz chociażby w tym wątku ( bo akurat wszystko co testuję recenzuję - jak mało kto tu na forum )
po prostu nic nie mam do vendora i WIERZĘ GŁĘBOKO W NIEGO że jeszcze nas zaskoczy - czy taka wypowiedź brzmi lepiej?
fajnie by było gdyby na stan wrócił po prostu stary, kryształowo czysty mefik, który był długi czas na magazynie i zawsze cieszył oko i neurony gdy się pojawiał
pozdrawiam :*
- po czym to wywnioskowałeś?ja tylko dodaję, że mnie akurat vendor nigdy nie zawiódł... + paki dolatywały expresowo ( jedna nawet na nast, dzień wpadła ), a specyfiki które miałam okazję testować zawsze były TOP ...
- dodałam także uczciwe o mefku - gdzie moją recenzję tegoż specyfiku czarodziejskiego znajdziesz chociażby w tym wątku ( bo akurat wszystko co testuję recenzuję - jak mało kto tu na forum )
po prostu nic nie mam do vendora i WIERZĘ GŁĘBOKO W NIEGO że jeszcze nas zaskoczy - czy taka wypowiedź brzmi lepiej?

fajnie by było gdyby na stan wrócił po prostu stary, kryształowo czysty mefik, który był długi czas na magazynie i zawsze cieszył oko i neurony gdy się pojawiał

pozdrawiam :*