Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
Na testach był u mnie znany i lubiany Hexen z labo Escobar
Sort jest bardziej suchy niż poprzednie, nie wykazuje tak mocnych właściwości higroskopijnych.
Nie jest typowo pudrowy, ale wraz z kolejnymi jego odsłonami dostępnymi u Pablo staje się do niego bliższy.
![[Obrazek: h.jpg]](https://i.postimg.cc/y6mty0n9/h.jpg)
Zapach ?
Co ciekawe, nie jest tak charakterystyczny jak poprzednie - bez tego obezwładniającego zapachu w całym otoczeniu czy w pocie ze skóry.
Dawkowanie ?
Zacząłem od 30 mg jako dawki uczuleniowej/wstępnej.
Po odczekaniu 20 min i braku odczynu alergicznego czy działań niepożądanych przeszedłem do wariantu 60 mg.
Po tym już czuć, że smyra różne receptory; wyczuwalna jest głównie dopamina i noradrenalina.
Od czasu przyjęcia kreski materiał wchodzi po max 5 min, może szybciej.
Skutkuje to silnym pobudzeniem, zwiększonym libido, a z mojej perspektywy interesujące jest również to,
że nie włącza się szczególnie chęć do gadania czy muzyki.
Poprawianie optymalnie zwiększa efektywność do 4.-5. dawki;
kolejne, nawet w większych ilościach rzędu 80 - 90 mg, już nie robią takiej roboty jak wcześniejsze.
Miałem też wątpliwą przyjemność testowania, gdy upał za oknem był w granicach 35°C. (Przy takich upałach nie powtarzajcie mojej głupoty
)
Finalnie, patrząc na całość efektów, ten sort oceniam na "Medium +”.
Więc ocena pomiędzy 7,5 a 8,0 będzie najbardziej odpowiednia.
Sort jest bardziej suchy niż poprzednie, nie wykazuje tak mocnych właściwości higroskopijnych.
Nie jest typowo pudrowy, ale wraz z kolejnymi jego odsłonami dostępnymi u Pablo staje się do niego bliższy.
![[Obrazek: h.jpg]](https://i.postimg.cc/y6mty0n9/h.jpg)
Zapach ?
Co ciekawe, nie jest tak charakterystyczny jak poprzednie - bez tego obezwładniającego zapachu w całym otoczeniu czy w pocie ze skóry.
Dawkowanie ?
Zacząłem od 30 mg jako dawki uczuleniowej/wstępnej.
Po odczekaniu 20 min i braku odczynu alergicznego czy działań niepożądanych przeszedłem do wariantu 60 mg.
Po tym już czuć, że smyra różne receptory; wyczuwalna jest głównie dopamina i noradrenalina.
Od czasu przyjęcia kreski materiał wchodzi po max 5 min, może szybciej.
Skutkuje to silnym pobudzeniem, zwiększonym libido, a z mojej perspektywy interesujące jest również to,
że nie włącza się szczególnie chęć do gadania czy muzyki.
Poprawianie optymalnie zwiększa efektywność do 4.-5. dawki;
kolejne, nawet w większych ilościach rzędu 80 - 90 mg, już nie robią takiej roboty jak wcześniejsze.
Miałem też wątpliwą przyjemność testowania, gdy upał za oknem był w granicach 35°C. (Przy takich upałach nie powtarzajcie mojej głupoty
)Finalnie, patrząc na całość efektów, ten sort oceniam na "Medium +”.
Więc ocena pomiędzy 7,5 a 8,0 będzie najbardziej odpowiednia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !