Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Codzienna suplementacja?
3 godzin(y) temu
jaka roznica jest miedzy tym czy bede mial z metylo dziennie zapotrzebowanie, wysikujac reszte, a miedzy tym, ze z hydro bede mial odlozone w watrobie i brane przez organizm tyle ile potrzebuje, czyli dziennie zapotrzebowanie, wtedy gdy bedzie trzeba? to i tak sie bierze codziennie
z tego co napisales to kumulacja niewazne jaka b12 w watrobie nie jest szkodliwa, oznacza to, ze nie prowadzi to ogolnie do nadmiaru b12 w organizmie, tylko jedynie w watrobie, a z watroby jest brane max dzienne zapotrzebowanie dla calego organizmu, wychodzi na to, ze efekt koncowy jest ten sam przy metylo i przy hydro, kombinowanie na sile
z tego co napisales to kumulacja niewazne jaka b12 w watrobie nie jest szkodliwa, oznacza to, ze nie prowadzi to ogolnie do nadmiaru b12 w organizmie, tylko jedynie w watrobie, a z watroby jest brane max dzienne zapotrzebowanie dla calego organizmu, wychodzi na to, ze efekt koncowy jest ten sam przy metylo i przy hydro, kombinowanie na sile
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - Wczoraj, 22:54
RE: Codzienna suplementacja? - przez TYTUS - Dzisiaj, 07:08
RE: Codzienna suplementacja? - przez Dead Nightmares - 11 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez horsii - 4 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez Dead Nightmares - 3 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - 3 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez Dead Nightmares - 3 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - 2 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez horsii - 1 godzinę temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - 1 godzinę temu