Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Codzienna suplementacja?
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Dead Nightmares.)
ja nadal utrzymuje sie przy b complex metylowanym, tam masz i tak b12 dawke 100mcg, a dziennie zapotrzebowanie to 2,5mcg, sie wchlonie tyle ile trzeba i nie trzeba wiecej, dorzuc ta witamine C jak ci napisal horsii, sam tez biore, ale zapomnialem to dopisac, ja biore 1g, tylko wez w kapsulkach, a nie te kurwy wielkie „szorstkie” tabletki, bo tego sie lykac nie da
co jeszcze wazne to omega bierz po posilku, ktory mial sporo tluszczy, omega potrzebuje tluszczy zeby sie wchlonac dobrze
co jeszcze wazne to omega bierz po posilku, ktory mial sporo tluszczy, omega potrzebuje tluszczy zeby sie wchlonac dobrze
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - Wczoraj, 22:54
RE: Codzienna suplementacja? - przez TYTUS - Dzisiaj, 07:08
RE: Codzienna suplementacja? - przez Dead Nightmares - 11 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez horsii - 4 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez Dead Nightmares - 3 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - 3 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez Dead Nightmares - 3 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - 2 godzin(y) temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez horsii - 1 godzinę temu
RE: Codzienna suplementacja? - przez HariboWPP - 1 godzinę temu