Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP
10 godzin(y) temu
Dostałem kiedyś tę substancję jako sampel od pewnego demoonicznego vendora. Było tego może 200mg? Nie wiem, nie pamiętam, to był rok 2017. Pamiętam, że wciągnęliśmy to na jakieś 4-5 kresek.
Było ok, bardzo społeczne, energetyzujące. Czułem się bardzo pewnie i swobodnie wśród ludzi, mimo nieprzespanej nocy po imprezie byłem w pełni sił. Nie odczułem uboków.
Po kilku godzinach mój kumpel doznał jednak strasznie nachalnej, nieprzyjemnej stymulacji. W pokoju hotelowym nagle wstał, stwierdził, że musi chodzić - i zaczął chodzić od jednego końca pokoju do drugiego i tak kilkanaście minut.
Teraz czytając Wasze posty myślę sobie, że mieliśmy szczęście, że nic poza tym się nie stało. Tym bardziej, że kumpel był zawsze dużo bardziej wrażliwy na stymulanty.
Było ok, bardzo społeczne, energetyzujące. Czułem się bardzo pewnie i swobodnie wśród ludzi, mimo nieprzespanej nocy po imprezie byłem w pełni sił. Nie odczułem uboków.
Po kilku godzinach mój kumpel doznał jednak strasznie nachalnej, nieprzyjemnej stymulacji. W pokoju hotelowym nagle wstał, stwierdził, że musi chodzić - i zaczął chodzić od jednego końca pokoju do drugiego i tak kilkanaście minut.
Teraz czytając Wasze posty myślę sobie, że mieliśmy szczęście, że nic poza tym się nie stało. Tym bardziej, że kumpel był zawsze dużo bardziej wrażliwy na stymulanty.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez Bortak42 - 17.04.2026, 11:08
RE: Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez horsii - 17.04.2026, 11:42
RE: Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez Bortak42 - 17.04.2026, 16:10
RE: Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez mariansagan - 10 godzin(y) temu
RE: Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez KiszczaK - 8 godzin(y) temu
|