Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
20.07.2026, 13:30
Mój organizm się zupełnie nie dogadał z tą substancją. Piszę o sorcie kupionym pod koniec kwietnia. Podeszłam do tematu ostrożnie, bo bardzo tutaj ostrzegaliście, żeby nie przesadzić, a ja nie mialam z czymś takim nigdy do czynienia. Wzięłam taki kamyczek ze 30mg do vapo. No i byłam bardzo zaskoczona wpływem jaki to na mnie wywarło. W sumie na żadnym etapie działania substancji nie czułam się dobrze. Ciało zareagowało klasycznie: przyspieszone tętno, podwyższone ciśnienie, zwiększona potliwość. Ale w głowie nic fajnego. Nic mi się nie chciało, energia, pomimo szybszego tętna, bliska 0. Czułam się okropnie zmęczona, zniechęcona, zdemotywowana. Najchętniej nic bym nie robiła. Z kolei zasnąć udało mi się dopiero po 14h od testów (była wtedy już 3 w nocy), a i to tylko na godzinę, więc kolejny dzień był koszmarny.
Nie wiem dlaczego zareagowałam tak, a nie inaczej. Jestem zdrowa, bez zaburzeń, nie biorę żadnych lekow. Z RC korzystam 'rozsądnie': 6-8 razy w roku w ilości <800mg na sesję (3cmc, 4mmc). W każdym razie, nie jest to substancja dla mnie.
Nie wiem dlaczego zareagowałam tak, a nie inaczej. Jestem zdrowa, bez zaburzeń, nie biorę żadnych lekow. Z RC korzystam 'rozsądnie': 6-8 razy w roku w ilości <800mg na sesję (3cmc, 4mmc). W każdym razie, nie jest to substancja dla mnie.