Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Xanax (0,8mg Clobromazolam) - Opinie o produkcie
6 godzin(y) temu
Ja już też tak na poważnie napiszę, bo dzisiaj miałem przemyślenie odnośnie tej sytuacji. Czy taka informacja może ratować użytkownika, który jest niedoświadczony? Czy mimo, że nawet przeczytał informację o tym co siedzi w środku pressa, to i tak by miał to w dupie. W sumie?
Warto takie informacje zamieszczać, bo sam sprawdzałem tego pressa i jakbym nieświadomie kupił xanax bez tej informacji, to mógłbym się zdziwić tym, że clobro ma opóźniony zapłon nie tak jak alpra, bo mogłyby wydazyc nieprzewidziane skutki.
Warto takie informacje zamieszczać, bo sam sprawdzałem tego pressa i jakbym nieświadomie kupił xanax bez tej informacji, to mógłbym się zdziwić tym, że clobro ma opóźniony zapłon nie tak jak alpra, bo mogłyby wydazyc nieprzewidziane skutki.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Xanax (0,8mg Clobromazolam) - Opinie o produkcie - przez Maniek - Wczoraj, 01:14
RE: Xanax - Opinie o produkcie - przez horsii - Wczoraj, 09:12
RE: Xanax - Opinie o produkcie - przez High-LifeMarket - Dzisiaj, 01:14
RE: Xanax (Clobromazolam) - Opinie o produkcie - przez horsii - 7 godzin(y) temu
RE: Xanax (0,8mg Clobromazolam) - Opinie o produkcie - przez Gumiś - 6 godzin(y) temu
|