Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tragiczny koniec całkowitej legalizacji marhuany w Nowym Jorku
10 godzin(y) temu
Fajnie jest zapalić, nie powiem że nie, sam lubię. Można dać ludziom palić. Ale nie wszystkim. Rozbawia mnie ten fragment że "poszkodowani czarni i latynosi". Jakby dali popalić tylko białym, to taki białasek jakiegoś słabego outdoora by skopcił, to by nie było takich problemów, biały by się skopcił, pośmiał, pochillował, zeżarł jakieś chrupki i poszedł do łóżka. A to czarni palą jakieś bydlackie koncentraty czystego THC o piekielnym stężeniu o nazwie "PIERDY DIABŁA 9999 % POWER POTENCY THC ", a potem im się pieprzy w bani, i palą co 15 minut, w szkole, w domu, na ulicy, smażenie móżgu, nic nie pamietają i nie rozumieją co sie dzieje wokół nich. To tak jak kiedyś firmy typu Juul wziely se kiedys ich na cel. Bo są łatwym celem. Widziałem dziesiatki filmków na tiktoku jak jakaś czarna młodzież siedzi tak najarana w klasie w trakcie lekcji że ja tak nigdy nie byłem wykurwiony na orbite nawet na moich najgrubszych tripach po setkach mikrogramów LSD, i oni tak palą cały czas. Po prostu jedni powinni móc sobie zapalić a inni nie powinni mieć takiej mozliwosci. To się nazywa predyspozycje.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Tragiczny koniec całkowitej legalizacji marhuany w Nowym Jorku - przez horsii - 11 godzin(y) temu
RE: Tragiczny koniec całkowitej legalizacji marhuany w Nowym Jorku - przez Piotrek8924 - 10 godzin(y) temu
RE: Tragiczny koniec całkowitej legalizacji marhuany w Nowym Jorku - przez horsii - 10 godzin(y) temu
|