GR8CHEMS.IS - Temat główny
Keep talking bitch you have no idea, I'm 16 years in this business even stones knows who I am and you crying for 100 euros for get for free... Go even to nasa to say I'm try to buy drugs online but he didn't ship me very clever nice goodbye gypsy king keep crying I don't give a shit about what you gonna do
you will never get for free nothing bitch.
Bro let him crying wasti G your time, he don't even know how to use crypto and is my fault xD and he try show me that he even send money twice but in our system never show any second payment he just do it with magic tricks xD he is coperfield get the fuck away gypsy king
you will never get for free nothing bitch.(30.07.2026, 08:14)horsii napisał(a): jestes niezle jebniety w tamburyno piszac o tym ze zglosisz na policje to ze cie niby podobno oszukali gdy kupowales nielegalne srodki
tx transakcji masz? sprawdzales ja w np. blockchan explorer czy mempool? czy ty tak dla sportu strzelasz z pizdy kasztanami, bo ci na REVOLUCIE (xdd) pokazało.
chłopie wstydu nie rób, i opanuj się, sprawdź po trzykroc wczesniej wymieniane przeze mne rzeczy.
Bro let him crying wasti G your time, he don't even know how to use crypto and is my fault xD and he try show me that he even send money twice but in our system never show any second payment he just do it with magic tricks xD he is coperfield get the fuck away gypsy king
(30.07.2026, 08:44)Piotrek8924 napisał(a): Co ma Revolut do tego, przecież pokazałem potwierdzenie, straciłem tysiąc złotych. Myślisz horsii że wydrukowałem to dla zabawy, czy przez AI, jestem strasznie wkurwiony dla mnie to nie mała kwota.Bitch even you show by yourself that's the one transaction which is shipped already where is the second txt ID? Clown.
A ty horsii kurwa jesteś przedstawicielem sklepu, że go bronisz
Z tą policją to był sarkazmu glupcy blawatni.
Macie tak przećpane mózgu, że nie potraficie odróżnić sarkazmu od prawdy.
A wendor to pała, że nie potrafi znaleźć płatności toż nie pierwszy raz, ale brońcie go dalej, chamskie podejście do klienta, wyśmiewanie i groźby.
I tak mało osób i niego kupuje, ma jak twierdzi stałych klientów i niech się tego trzyma i spierdala z forum, bo tu same ćpuny i wątpię,cze ktoś z forumowiczów pobiera od niego.
O 17:00 prośba została przetworzona
O 17:13 środki trafiły na adres odbiorcy
To gdzie kurwa są moje pieniądze?
Niech się zadławi tymi pieniędzmi nędzny Vendorzyne...
486ea4759f98c5d71628d38d51e5184241a6c21261a513798dde1a9ddc0315ff
Proszę bardzo sprawdzajcie