Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2C-B (pills) - Opinie o produkcie
03.08.2026, 16:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2026, 17:08 przez Aerobic333.)
Wyjebalo mi libido ponad skale, dobrze klepie to twarde maleństwo. Klasa światowa.
DarkSonia nie świruj, na co czekasz?
Kiedy odbierasz paké od hajlajta?
Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach.
Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach
DarkSonia nie świruj, na co czekasz?
Kiedy odbierasz paké od hajlajta?

(02.08.2026, 08:13)Mirosound napisał(a): Jak sądzę w tym opisie też zabrakło osobistych doznań, bo uważam że jak napisze o kolorach, uczuciu szczęścia i lekkim oderwaniu się od rzeczywistości
Z początku też myślałem, że wkręcasz tamten miks jako skład produktu co może wprowadzić w błąd. Dlatego fajnie, że ostatecznie napisałeś o swoich "osobistych" doznaniach.
Ja pierwszy raz brałem 2CB zakładając właśnie ten oklepany scenariusz. Niemniej było dla mnie to coś zupełnie nowego, bynajmniej nie inaczej niż w Twoich doznaniach