Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy ludzie zbyt łatwo oceniają innych za ich używki? 06/08/26
Nierzadko tak właśnie jest że ocenianie przychodzi im zbyt latwo to swoista krótkowzroczność ,brak wiedzy co moze kryć sie za danym nałogiem ogolnie jest to dla nich wygodny powierzchowny sposób ktiry daje im iluzje że są wartościowsi ,lepsiejsi 
I jesli o mnie by chodziło to cokolwiek ktokolwiek złego by sobie nie myślał że kolekcjonuje i testuje z babcią kryształy to niech wie i nie zapomina że mam to głęboko w ulu

I jesli o mnie by chodziło to cokolwiek ktokolwiek złego by sobie nie myślał że kolekcjonuje i testuje z babcią kryształy to niech wie i nie zapomina że mam to głęboko w ulu
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
| Wiadomości w tym wątku |
|
Czy ludzie zbyt łatwo oceniają innych za ich używki? 06/08/26 - przez Gumiś - Wczoraj, 10:42
RE: Czy ludzie zbyt łatwo oceniają innych za ich używki? 06/08/26 - przez Piotrek8924 - Wczoraj, 11:25
RE: Czy ludzie zbyt łatwo oceniają innych za ich używki? 06/08/26 - przez hulerkfow23 - Wczoraj, 11:36
RE: Czy ludzie zbyt łatwo oceniają innych za ich używki? 06/08/26 - przez GlasshanD - Wczoraj, 12:13
RE: Czy ludzie zbyt łatwo oceniają innych za ich używki? 06/08/26 - przez Skittles - Wczoraj, 12:45
|