EXCLUSIVE KOKOLINO skład
(14.08.2026, 21:44)wildboar30 napisał(a): Lukas1985 a ty znowu o jakimś doprowadzeniu stanu głowy jak sprzed lat?Jakimi teoriami ? Ja mówię o faktach 😄
Nie waliłem 2 lata i jak przyjebałem to była ta sama chujnia co zapamiętałem, nie ma tych substancji co kiedyś a jak są jakieś o identycznej nazwie to nawet w połowie nie podjezdzaja do tego co kiedyś.
Daj sobie spokój z tymi teoramii.
Nigdy substancja która pamiętasz sprzed 2-3 lat nie zadziała tak samo za 2-3 lata.
Co ma do tego wszystkiego to, że nie cpales 2 lata ?😄😄😄😄 Co zrobiłeś z receptorami i procesami które uległy dysregulqcji ? Downregulacji i desensytyzacji ?'
I na koniec.. masz cząsteczkę mefedronu i kiedyś miałeś cząsteczkę mefedronu. Niczym się nie różnią więc jaki jest proces, że wg Ciebie kiedyś była lepsza a dziś jest gorsza ?
Ja podejrzewam, że to kolejny trolling ale tak chamskiego i głupiego dawno nie widziałem.
Ps zanim zaczniesz znów pisać bzdety bez znaczenia jak to, że nie waliles 2 lata i nic z tym nie robiłeś to odpowiedź na pytania - pytania tam gdzie jest znak zapytania. 😄
(14.08.2026, 23:57)wildboar30 napisał(a):Dead Nightmaresdoskonale rozumiem co się do mnie pisze, to że neurony są wypalone i nie przeżyjesz ponownie tych pierwszych uniesień, nie oznacza że mam się cieszyć jak szczerbaty na sucharki gdy substancja nie spełnia oczekiwań i daleko jest jej do tamtego profilu działania.
Znam ludzi zarówno którzy wala koks i to pierwszy z ręki i jakoś są tak samo wystrzeleni jak 20 lat temu.
Takie teorie o wypaleniach są świetne żeby maskować chujowke która się nam oferuje przy konsumpcji ketonów
Hahahaha xd Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz 😄
Jest i mój nowy ulubiony troll TYTUS xD
(14.08.2026, 23:02)Bortak42 napisał(a):Dead Nightmares
No zależy też jeszcze bardzo dużo od tego czy substancja to releaser czy inhibitor wychwytu zwrotnego. Przy releaserach jest to znacznie wyraźniejsze i bardziej długotrwałe i znacznie gorzej się regeneruje i te efekty znacznie bardziej i szybciej się tam zmniejszają, bo one spalają neurony, a RI nie. No, ale ogólnie po latach głowa już nie ta i to nie to samo.
Nie ma znaczenia. Ketony są mieszanka inhibitora i releasera a magia znika ekspresowo.
(14.08.2026, 22:22)Dead Nightmares napisał(a): wildboar30Ja to doszedłem do wniosku, że że to to zrozumieć to trzeba nabrać wieku i doświadczenia,. ewentualnie trzeba zmądrzeć.
nie rozumiesz tematu i tego co sie do ciebie pisze, mozesz zrobic przerwe nawet 10 lat i walnac ten sam dokladnie temat co byl kiedys, nie kopnie cie tak samo tylko da jakas namiastke tamtych zlotych czasow o ktorych piszesz, a wiesz dlaczego? dlatego, ze tego typu substancje samym swoim mechanizmem dzialania spalaja ci neurony i tych neuronow juz nie przywrocisz do zycia chocbys sie zesral, a czym mniej masz neuronow tym mniejsze pole manewru maja neuroprzekazniki jak dopamina, dlatego twoje zlote czasy nie wroca nigdy i to nie wina tematu, idz zrobic sobie mri mozgu, zobaczysz tam czarne plamy w niektorych miejscach, a te czarne plamy sa spowodowane tym mechanizmem, ktory opisalem - neurony, ogolnie twoj mozg jest w tych miejscach zniszczony nieodwracalnie, mozg ma zdolnosc do neurogenezy lecz niestety w osrodkowym ukladzie nerwowym na nasze - cpunow nieszczescie - glownie w hipokampie, reszta obszarow mega slabo, za to w obwodowym ma te zdolnosc w calym obszarze, poza tym 2 lata po tego typu substancjach to nie jest jakos mega duzo, te dopy ryja neuroprzekaznictwo okropnie, a jak jeszcze paliles szlugi i piles alko to jest to caly chuj
doloz do tego, ze z wiekiem ilosc receptorow sie zmniejsza nawet u osob, ktore nic nie cpaja, organizm sie starzeje
Pomyśleć , że są ludzie którzy wierzą obietnicom polityków i wierzą w to, że kupując piwo Tyskie dziś i za 5 lat będą mówić że to już nie to piwo, nie ten alkohol 😄😄😄😄 hahahaha xD w rozlewni im fejki sprzedają.
Idę, bo dziś już nic śmieszniejszego nie przeczytam.
Od lat ćpuny se racjonalizują poniszczona głowę tym, że to substancje się zmieniają. I to nie wina ich pokrytego łba. No skąd 😄