Hej wszystkim
Wczoraj, 09:34
Witam
zaczne od tego ze juz od dobrych 2 lat jestem czysty, a od roku tylko natural.
Wczesniej bylem dosc czestym userem substancji wszelakich jednak odpuscilem sobie zabawe. Dlaczego wiec tu jestem ?
Zbliza mi sie rocznica kolejna niedlugo i z partnerka chcialbym powspominac dawne czasy
jak mowi klasyk, cos mi sie za tą silną wole nalezy.
Mam wybrane 2 V ktorzy dopuszczaja mniejsze ilosci. Mimo ze ciagle troche ze soba walcze to czekam na jednym z nich na rejestracje wiec w koncu pewnie dojdzie do skutku.
Troche sie odbijam od platnosciami btc a glownie to zakladaniem portfela itd na jeden strzal ale rozumiem dlaczego to tak dziala i w koncu sie przelamie.
Macie jakies polecajki do nocnych zabaw lozkowych ?
zaczne od tego ze juz od dobrych 2 lat jestem czysty, a od roku tylko natural.Wczesniej bylem dosc czestym userem substancji wszelakich jednak odpuscilem sobie zabawe. Dlaczego wiec tu jestem ?
Zbliza mi sie rocznica kolejna niedlugo i z partnerka chcialbym powspominac dawne czasy
jak mowi klasyk, cos mi sie za tą silną wole nalezy.Mam wybrane 2 V ktorzy dopuszczaja mniejsze ilosci. Mimo ze ciagle troche ze soba walcze to czekam na jednym z nich na rejestracje wiec w koncu pewnie dojdzie do skutku.
Troche sie odbijam od platnosciami btc a glownie to zakladaniem portfela itd na jeden strzal ale rozumiem dlaczego to tak dziala i w koncu sie przelamie.
Macie jakies polecajki do nocnych zabaw lozkowych ?
| Wiadomości w tym wątku |
|
Hej wszystkim - przez Duke - Wczoraj, 09:34
|