4-MMC - Mefedron - C11H15NO
Wczoraj, 02:20
W postaci takiej pomielonej że ma tylko chemiczny posmak żadnych kryształków najlepszy jaki tylko może być coś pięknego tylko się w wciąga mała kreseczkę jak koksu . Aaaah zajebista sprawa . Zero zwala . Zero strucia. Zero skutków ubocznych praktycznie chyba żebyś wjebal z 5g naraz to wiadomo ale nikt normalny tak nie robi . Nie pomyślałem że jeszcze to dostane a tutaj taka niespodzianka drugi raz już mefka wleciała od jednego v była w kry jak pamiętam albo nie pamiętam a ta w tym puchu super sprawa . Kiedyś taki v miał w takim puchu 3cmc ale było chujowe musiał skurwysyn jebany oszukiwać cwel w mordę jebany , zamówiłem to parę razy bo nie lubię jak mi kryształ nos rozkurwia. Za każdym razem się zawiodłem a tu pyk idealnie. O to mi chodziło . Normalnie mógłbym to djrbsc do takiej sniffirrki i z tym wszędzie chodzić xd to jest tak dobre xd zjadłem 2g wogole sampli 4mmc z tego co widzę to tam jedna kreska została i to i tak cudem chyba pomieszalem 4mmc z 3mmc z ciekawości co się stanie i odłożyłem tak to bym nie miał wogole . A tak to wszystko mam odłożone poodadane nawet nie zacząłem pisać opinie o samplach . I to są sample konkretną jakoś. Po 2g. Odrazu na pierwszy głód z szacunku dla królika doświadczalnego badacza ten gramik. A jak już się nasyci człowiek to może pisać tr jak wytrzeźwieje nie i mu zostanie ścierwa . A nie tak na hop siup bo już kurwa bo już kurwa bo złotówki się nie zgadzają. Gdzie są sample ja się pytam co to za dziadostwo się zrobiło . Gdzie płatności za przelewem ? Za granicą normalnie ogarniają przelewy tylko w pl nie . Zresztą chuj mnie to obchodzi xd ja i tak nie. Nie zamawiam odkąd się nie opłaca zamawiać czyli od dawna teraz ja jestem tylko królikiem doświadczalnym od lat xd ie jest takie proste . Lepsze thc niż przepłacone gówno i niemiła kurwa na kontakcie co sampla nie wyślę jebana do ryja . Bogacz big Boss na sampla go kurwę nie stać dupsko pewnie podciera se ręką i gówno zlizuje żeby na wodzie też zaoszczędzić jebaniec takim jest petem
Śmierdzącym petem . Nadającym się jedynie do śmieci i to nie do recyklingu . Jak było z Polski to jak jest to jest trudniej . Bezsens
Ale faktem jest że 4mmc w różnych postaciach lata i ma się świetnie 2k16
Śmierdzącym petem . Nadającym się jedynie do śmieci i to nie do recyklingu . Jak było z Polski to jak jest to jest trudniej . Bezsens
Ale faktem jest że 4mmc w różnych postaciach lata i ma się świetnie 2k16