dut*h**sh*p.e*
8 godzin(y) temu
Każdy z produktów jest aktywny 10/10 jest to synteza zagraniczna , nie ma żadnej lipy. Czystość jest piękna . Tylko czemu tylko ja dodaję zdjęcia i opisuje produkty , i jeszcze się do mnie prujecie a wytrwałiscie sami sample i nie dostaliście ani zdjęć ani opini?
Kozła kurwa ofiarnego szukacie ? Pisałem w temacie ketamina pisałem na czacie pisałem wszędzie gdzie się tylko dało że każdy z tych produktów jest mega aktywny i to czystość 100 stoprocent. Żeby przeprowadzić testy nad jedną substancja poważne i opisac potrzeba czasu więc to jedyne co wam mogę teraz japiwxc jeśli chcecie profesjonalny tr to trzeba poczekać w drodze jest tr na temat amfetaminy ja mam wszystko poukładane a wy ? Co zrobiliscie wy oprócz przypierdalania się do mnie ? ... Jeszcze raz każdy z produktów jest w 100 procentach aktywny mam ponad 10 letnie doświadczenie w badaniu substancji RC i nie tylko więc wiem co ******** mówię i pisze . Masz pytania na szybko to je kurwa zadaj. To ci odpowiem . Nie masz ? Czekaj cierpliwie na tr..... Będzie wszystko w swoim czasie ale na to potrzeba czasu .
Kozła kurwa ofiarnego szukacie ? Pisałem w temacie ketamina pisałem na czacie pisałem wszędzie gdzie się tylko dało że każdy z tych produktów jest mega aktywny i to czystość 100 stoprocent. Żeby przeprowadzić testy nad jedną substancja poważne i opisac potrzeba czasu więc to jedyne co wam mogę teraz japiwxc jeśli chcecie profesjonalny tr to trzeba poczekać w drodze jest tr na temat amfetaminy ja mam wszystko poukładane a wy ? Co zrobiliscie wy oprócz przypierdalania się do mnie ? ... Jeszcze raz każdy z produktów jest w 100 procentach aktywny mam ponad 10 letnie doświadczenie w badaniu substancji RC i nie tylko więc wiem co ******** mówię i pisze . Masz pytania na szybko to je kurwa zadaj. To ci odpowiem . Nie masz ? Czekaj cierpliwie na tr..... Będzie wszystko w swoim czasie ale na to potrzeba czasu .
| Wiadomości w tym wątku |
|
dut*h**sh*p.e* - przez Skittles - 31.08.2026, 12:21
RE: www.dut*h**sh*p.eu - przez warnouzzz - 31.08.2026, 13:01
RE: www.dut*h**sh*p.eu - przez Skittles - 31.08.2026, 13:12
RE: www.dut*h**sh*p.eu - przez warnouzzz - 31.08.2026, 13:56
RE: www.dut*h**sh*p.eu - przez MariuszSANITARIUSz2 - 31.08.2026, 13:14
RE: dut*h**sh*p.e* - przez GlasshanD - 31.08.2026, 19:30
RE: dut*h**sh*p.e* - przez warnouzzz - 01.09.2026, 04:51
RE: dut*h**sh*p.e* - przez MariuszSANITARIUSz2 - Wczoraj, 19:44
RE: dut*h**sh*p.e* - przez Bortak42 - Wczoraj, 19:52
RE: dut*h**sh*p.e* - przez Skittles - Wczoraj, 21:31