4-MMC - Mefedron - C11H15NO
04.09.2026, 05:02
Moim zdaniem porzadne 4mmc klepie jak najlepsze z najlepszych 3cmc ALE ! Tu jest duże ale , bo nie mamy. Uczucia chlorowego strucia , ja osobiście odczuwalem je nawet po ilościach typu 1g 2g a wiem że są świry co jedzą 20g w noc to sobie nie wyobrażam . Takim polecam 4mmc dłużej pożyją . jest to dalej syf ale mimo to nie ma takiego zwala jak po jebanych chlorach lecz jednocześnie jak widzicie nawet na załączanym obrazku mocne 4mmc a takie ma dutch polecam ma duży potencjał uzależniający więc warto uważać a jeśli ktoś chce zarobić to wiadomo że też mu się to info przyda. No naprawdę towar jest zajebisty. Nie chce mi się rozpisywać o euforiach i tak dalej bo każdy zna to na pamięć więc napisałem taka luźna ogólna opinie na temat 4mmc co moimm zdaniem myślę o tej substancji .
Fajnie się mixuje z kokainą taki posmak polskiego chrzanu w nosie
z ketamina też dobrze się mixuje . Myślę że Tusi na mefedronie to byłby kosmos i taniej by wyszło niż na koce chociaż ona ma ten swój urok polskiego chrzanu w nosie 
W każdym razie super że się pojawiło i super że jest , dalej to jest jebany syf i narkotyk ale napewno mniej trujacy i mniej szkodliwy dla organizmu niż te pierdolone chlory, nie widzę teraz sensu w waleniu 3cmc trzeba byc pierdolnietym żeby to robić . Bo 4cmc to rozumiem jeszcze potrafi wyjebać lepiej niż MDMA , szczególnie to od dutcha . Ale każdemu polecam zapłacić więcej za 4mmc. I mniej się truć niż tym jebanym 3cmc . Naprawdę super sprawa . Super sprawa i jednocześnie wielkie gówno hahaha zależy jak na to spojrzeć ale 4mmc .❤️
Fajnie się mixuje z kokainą taki posmak polskiego chrzanu w nosie
z ketamina też dobrze się mixuje . Myślę że Tusi na mefedronie to byłby kosmos i taniej by wyszło niż na koce chociaż ona ma ten swój urok polskiego chrzanu w nosie 
W każdym razie super że się pojawiło i super że jest , dalej to jest jebany syf i narkotyk ale napewno mniej trujacy i mniej szkodliwy dla organizmu niż te pierdolone chlory, nie widzę teraz sensu w waleniu 3cmc trzeba byc pierdolnietym żeby to robić . Bo 4cmc to rozumiem jeszcze potrafi wyjebać lepiej niż MDMA , szczególnie to od dutcha . Ale każdemu polecam zapłacić więcej za 4mmc. I mniej się truć niż tym jebanym 3cmc . Naprawdę super sprawa . Super sprawa i jednocześnie wielkie gówno hahaha zależy jak na to spojrzeć ale 4mmc .❤️