palenie syntetycznych kanna
Wczoraj, 07:27
Z tym to jest dziwnie moim zdaniem dużo czynników wchodzi w grę przede wszystkim jakie kanna , jak chcesz pod siebie i zminimalizować ryzyko uzależnienia to najlepiej wybierać te łagodniejsze lub mocne ale nie cisnieniujace , ja 5 lat temu byłem uzależniony w chuj , potem miałem niby detoks 5 lat ale parę razy zajaralem kartki poleciałem trochę dosłownie trochę, potem jarałem maczane na tytoniu to już poleciałem mocniej , potem dwa lata nic nawet leków tylko ćwiczenia wypłaciłem to kurestwo z siebie dobrze , i teraz zrobiłem dwa razy maczane z 1g 5fadb to się nie uzależniłem ale miałem takie skutki uboczne że dostałem padaczki i muszę wpierdalac leki na padaczkę przez jakiś czas także to kanna to jest ścierwo ale jednocześnie wiem że jak bym wybrał inny kannabinoid to by nie było takich sytuacji bo mój organizm go nie toleruje przezto że pamięta jak mnie rozkurwiał jak jarałem to czystego vapo. W każdym razie reasumując są jakieś patenty żeby minimalizować ryzyko uzależnienia i tak dalej ale to i tak jest gówno tak w skrócie .
| Wiadomości w tym wątku |
|
palenie syntetycznych kanna - przez Skittles - 06.04.2026, 00:36
RE: palenie syntetycznych kanna - przez horsii - 06.04.2026, 06:15
RE: palenie syntetycznych kanna - przez SztywnyMisza - 06.04.2026, 10:44
RE: palenie syntetycznych kanna - przez doxyou - 06.04.2026, 10:47
RE: palenie syntetycznych kanna - przez Chochlik - 06.04.2026, 13:59
RE: palenie syntetycznych kanna - przez Skittles - 08.04.2026, 16:04
RE: palenie syntetycznych kanna - przez Bortak42 - 11.04.2026, 21:26
RE: palenie syntetycznych kanna - przez MariuszSANITARIUSz2 - Wczoraj, 07:27
|