Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zasady oceniania postów
29.10.2022, 13:06
Taki pomysł aby stworzyć jakąś regułę oceniania postów naj bardzie chodzi o punkty ujemne . Istnieje funkcja która umożliwia każdemu zgłoszenie punktu moderatorowi tylko na jakiej podstawie można zgłosić ten punkt jest to gdzieś opisane ? Maniek
Jeśli jest to gdzieś opisane to przepraszam nie mogę tego zaleźć a jeżeli nie to mogli byśmy wspólnymi siłami stworzyć taką regułkę po której jeśli dana ocen wypełniała by takie znamię dało by się ją zgłosić moderatorowi bo jak na razie dana funkcja moim zdaniem jest trochę newralgiczna zobaczcie sami co tam się dzieje @"PUDZILLA"
Jeśli jest to gdzieś opisane to przepraszam nie mogę tego zaleźć a jeżeli nie to mogli byśmy wspólnymi siłami stworzyć taką regułkę po której jeśli dana ocen wypełniała by takie znamię dało by się ją zgłosić moderatorowi bo jak na razie dana funkcja moim zdaniem jest trochę newralgiczna zobaczcie sami co tam się dzieje @"PUDZILLA"
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki