Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ból dziąseł, obrzęk - WTF?
25.11.2022, 14:33
nonoanon skorzystam
dziękuję.
Panowie ząb bezpośrednio pod prawa dziurką od nosa jest dziełem stomatologa, włącznie ze sztucznym korzeniem.
Rozumiem, ze koniec z tym sposobem przyjmowania... :/ Wszechświat daje info, trzeba docenić i skorzystać
.
Środków przeciwbólowych nie przyjmuję, nie miałam tak silnej potrzeby (17 lat temu przeżylam wielogodzinny poród bez znieczulenia, co więcej przeżyła również osoba, która po mojej zmianie zdania odnośnie znieczulenia powiedziała, ze już zbyt późno
)
Środki przeciwbólowe zamazują/mogą wpływać na lekceważenie przyczyny. Takie rozwiązania są dla ludzi cierpiących faktyczny ból pooperacyjny, powypadkowy etc.
Czas na spotkanie z moja stomatolog
Dziękuję Wasza pomoc jest nieoceniona.
P.S. beeniepatu jara mnie Twój mózg
dziękuję. Panowie ząb bezpośrednio pod prawa dziurką od nosa jest dziełem stomatologa, włącznie ze sztucznym korzeniem.
Rozumiem, ze koniec z tym sposobem przyjmowania... :/ Wszechświat daje info, trzeba docenić i skorzystać
. Środków przeciwbólowych nie przyjmuję, nie miałam tak silnej potrzeby (17 lat temu przeżylam wielogodzinny poród bez znieczulenia, co więcej przeżyła również osoba, która po mojej zmianie zdania odnośnie znieczulenia powiedziała, ze już zbyt późno
) Środki przeciwbólowe zamazują/mogą wpływać na lekceważenie przyczyny. Takie rozwiązania są dla ludzi cierpiących faktyczny ból pooperacyjny, powypadkowy etc.
Czas na spotkanie z moja stomatolog
Dziękuję Wasza pomoc jest nieoceniona. P.S. beeniepatu jara mnie Twój mózg