Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
06.03.2023, 18:44
Beeniepatu Haha, spoooko, naprawdę mi to nie robi. Mogę być nawet obojniakiem 
Odnośnie odczynników, obstaję częściowo przy swoim, choć pojebałam kolory, bo dawno nie badałam.
Masz jednak wiele racji w tym co prócz tego pisałeś, tylko akurat trafiłeś na zły humor i się Tobie oberwało, a ja nie umiałam już odpuścić
Oczywiście to nie jest Twój problem, tylko mój - pozwoliłam sobie na te złośliwości tylko dlatego, bo w gruzach legło moje własne, subiektywne spojrzenie na pewne rzeczy, np. ta nieszczęsna noradrenalina, która zwyczajnie kojarzyła mi się z czymś innym, ale no.. już mniejsza o to.
Z tym empatogenem też wyjechałam jak z buszu, bo w myślach miałam co innego, a napisałam coś, co nie trzyma się kupy.
A to już brzmi jak usprawiedliwianie swojego trudnego charakteru.
To jak to w końcu z nią jest? Zobacz sobie chociażby testy holenderskiego Drugslabu na YT. Próbowali zarówno MDA, jak i MDMA. Po MDA wyraźnie większy, serotoninowy nieogar. Źrenice jak czereśnie. Nigdy w życiu nie miałam takiej silnej euforii i rozleniwienia "po" jak po tym moim rzekomym wg Ciebie MDA. Żadnego pobudzenia psychoruchowego. PURE PLEASURE.
Nie mam już chyba nic więcej do dodania w tym aspekcie. Myślę, że nikt nie zrobi sobie krzywdy z powodu przeczytania moich postów, ponieważ się do nich odniosłeś, więc potomni zinterpretują to prawidłowo

Odnośnie odczynników, obstaję częściowo przy swoim, choć pojebałam kolory, bo dawno nie badałam.
Masz jednak wiele racji w tym co prócz tego pisałeś, tylko akurat trafiłeś na zły humor i się Tobie oberwało, a ja nie umiałam już odpuścić
Oczywiście to nie jest Twój problem, tylko mój - pozwoliłam sobie na te złośliwości tylko dlatego, bo w gruzach legło moje własne, subiektywne spojrzenie na pewne rzeczy, np. ta nieszczęsna noradrenalina, która zwyczajnie kojarzyła mi się z czymś innym, ale no.. już mniejsza o to.Z tym empatogenem też wyjechałam jak z buszu, bo w myślach miałam co innego, a napisałam coś, co nie trzyma się kupy.
A to już brzmi jak usprawiedliwianie swojego trudnego charakteru.
To jak to w końcu z nią jest? Zobacz sobie chociażby testy holenderskiego Drugslabu na YT. Próbowali zarówno MDA, jak i MDMA. Po MDA wyraźnie większy, serotoninowy nieogar. Źrenice jak czereśnie. Nigdy w życiu nie miałam takiej silnej euforii i rozleniwienia "po" jak po tym moim rzekomym wg Ciebie MDA. Żadnego pobudzenia psychoruchowego. PURE PLEASURE.
Nie mam już chyba nic więcej do dodania w tym aspekcie. Myślę, że nikt nie zrobi sobie krzywdy z powodu przeczytania moich postów, ponieważ się do nich odniosłeś, więc potomni zinterpretują to prawidłowo
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)