Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
09.06.2023, 12:16
(09.06.2023, 11:50)fiodor napisał(a): Lukas1985 męczący jesteś w chuj dlatego przestałem Ci odpisywać. Ktoś ma inne zdanie i gówno Ci do tego, TYLE
😂😅 Ale czy ja napisałem, że nie możesz mieć swojego zdania tak jak @"kot_kreskowy" pewnie, że możesz.
Jednak niech inni poznają peelen aspekt działania danej substancji i to co wpływa na Wasze oceny.
Zazwyczaj takie wpisy pojawiają się jak już się nie ma argumentów tak jak w Twoich postach gdzie pisałeś, że przez lata waliles depresanty i problemów nie miałeś a jak wszedłeś w stimy to się pojawiły 😄
Nie musicie się obaj odnosić z przekleństwami i frustracja do moich postów. Za długo jestem na rynku, żeby to zrobiło na mnie wrażenie.
Przypomina mi to sytuację z hypka gdzie nadal mefedron określa się słowem "król" a dokładniej ja mówię na to krul 😉 bo mianem krol określają go ludzie którzy zaczynali przygodę z RC w latach 2009 / 08 i dziś ich tolerka jest rozjechana mefedronowym walcem a ich struktura oceny zaburzona.
Btw żeby nie było off ropa
Moim zdaniem z segmentu ketonów najlepsze substancje są dwie - 3cmc i 3mmc.
Obie nietoksyczne. Cmc nie daje takiego strucia psychicznego jak mmc ale daje bardziej uboki w stronę fizyczna.v
Z działu amfetamin bezwzględnie 4-fma. Nadaje się do wszystkiego w microdosingu nadaje się idealnie do pracy a w klasycznym dawkowaniu (120-150mg) na imprezkę. Nie wywraca życia, daje fajnego kopniaka i odświeża łeb. Kto nie wali benzo po kilku godzinach od ostatniej krechy zaśnie bez kłopotów.
Ze stymulantów mam dwójkę faworytów. 3-fpm i ipph. Obie substancje dają w zależności od dawek fajnego kopniaka. Nie ma roztrzęsienia jest skupienie i motywacja.
IPPH miałem w dwoch wersjach - puder (wysokie dawkowanie), kryształy niższe dawkowanie większe ryzyko roztrzepana ale to przy ostrym przecięciu.
Obie substancje są lepsze od choćby fa czy fma (tych funkcjonalnych jak 2fma) bo po zaprzestaniu ćpania nie ma takiego doła. A na ipph można lecieć dość długo.