Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Spróbujesz ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Tak | 5 | 62.50% | |
| Może | 3 | 37.50% | |
| Razem | 8 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Bacopa monnieri - jeden z najmocniejszych naturalnych antydepresantów
26.06.2023, 08:46
(26.06.2023, 05:10)Chochlik napisał(a): Na mnie huia to działa, jedynie łeb cięższy i czasami bóle głowy. 🙈
W ogóle dla mnie te naturalne ziółka to scam xD na deprechę wali się psychotropki i nootropki, a nie
Ziolka to scam bo??? Gdzie jakis merytoryczny argument? Gdzie odnosniki do badan negujacych wyniki tych przedstawionych? Jak ktos ma powaznie Twoj glos w dyskusji brac, skoro nie popierasz swoich tez niczym.
A teza, ze na depreche wali sie psychotropki i nootropy to tez od razu do sciecia. Bo nie kazdy psychotrop jest na depresje, a nootrop to srodek majacy na celu zwiekszac funkcje umyslowe - a nie leczyc cokolwiek.
Co innego jakbys napisal przyklady, ale nie. Bo po co. Na szczescie dzieki temu wiadomo, ze Twoja opinia jest nic nie warta i mozna ja ignorowac. Nikt od Ciebie nie jest w stanie dowiedziec sie niczego. Jak tak dalej bedziesz postowal, zeby tylko krzyknac 'ziolka sa be', kiedy tylko ktos wrzuci jakies ciekawe informacje, to bedzie to wygladalo jakbys tylko zbieral pkt to swojej ulubionej wisienki 😎
YOUR ATTORNEY