Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
13.09.2023, 16:41
Prawdę mówiąc najbardziej lubię 3cmc - po prostu - lubię być szybki i mieć delikatną przyjemność na bani, niestety nie jestem z tych którzy się bawili kiedy królował kolekcjoner, było 4mmc na rynku i ogólnie pizda była ogólnodostępna wszędzie
Z tą chlorową trójką to jest 50/50 nostalgia bo był to pierwszy stim, poza polakiem, jaki w siebie kiedykolwiek przyjąłem i też to że jego profil działania najbardziej mi odpowiada. Lubię też NEP ale w stosunku do trójki strasznie mnie gniecie po serduchu i momentami potrafił też podnieść tętno do 180 przy fajce w spoczynku
(osobista głupota, absolutnie nie zalecam powtarzania tego debilizmu
)
Z tą chlorową trójką to jest 50/50 nostalgia bo był to pierwszy stim, poza polakiem, jaki w siebie kiedykolwiek przyjąłem i też to że jego profil działania najbardziej mi odpowiada. Lubię też NEP ale w stosunku do trójki strasznie mnie gniecie po serduchu i momentami potrafił też podnieść tętno do 180 przy fajce w spoczynku
(osobista głupota, absolutnie nie zalecam powtarzania tego debilizmu
)
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.