Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Farmakologia - Rang & Dale, porady, pytania
01.10.2023, 13:58
Lukas1985 wiesz, streszczenie streszczeniem. Ten podręcznik polecił mój wykładowca, anestozjolog (de facto składał mnie na oiomie
) Rok temu już go zamówiłem, ale polecił mi go jako najaktualniejszy i najbardziej rzeczowy. Sam się z niego dowiedziałem, że stimiarze skończą z alzheimerem, nawet to rozpisane mam, chociaż nie wiem czy się nie pomyliłem w rozumowaniu. Mogę tu podesłać jakbyś chciał wiedzieć, albo ktoś byłby zainteresowany, trochę o drodze mezolimbicznej, podtypami D2, szlaku jakimś tam.
swoją drogą, wyszukałem w książce, jakoby blokowanie kanałów jonowych powoduje antagonizm NMDA, zatem pregabalina + dyso da czysto teoretyczny hole dekady?
) Rok temu już go zamówiłem, ale polecił mi go jako najaktualniejszy i najbardziej rzeczowy. Sam się z niego dowiedziałem, że stimiarze skończą z alzheimerem, nawet to rozpisane mam, chociaż nie wiem czy się nie pomyliłem w rozumowaniu. Mogę tu podesłać jakbyś chciał wiedzieć, albo ktoś byłby zainteresowany, trochę o drodze mezolimbicznej, podtypami D2, szlaku jakimś tam.swoją drogą, wyszukałem w książce, jakoby blokowanie kanałów jonowych powoduje antagonizm NMDA, zatem pregabalina + dyso da czysto teoretyczny hole dekady?