Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Carbogen-dwutlenek węgla i tlen
27.10.2023, 14:13
Epsiakos a uduszenie tzw. czadem (np. z pieca kaflowego takiego co w pokojach często się miewało) nie zalicza się do uduszenia poniekąd dymem właśnie i często jest nieodczuwalne dla zgonującego - po prostu umierasz nie wiesz kiedy? (pytanie z ciekawości)
Co do topienia - moim zdaniem najbardziej przerażająca mnie wizja śmierci - chociaż czytałem, że po pierwszym "sztachu" świeżą wodą i dostaniu się jej do płuc masz praktycznie odłączenie plus adrenalina i te sprawy.
.
Tu historia autentyczna: Dwa skurwysyny i kurwa postanowiły gdzieś w USA się dorobić na kradzieży łodzi. Stare małżeństwo miało takową na handel, więc zabrali potencjalnych kupców na rejs próbny gdzieś dalej od brzegu gdzie głębokości sięgały kilkudziesięciu metrów. Uwiązali stare małżeństwo jakimiś łańcuchami, ciężarami i wrzucili do wody. Biorąc pod uwagę głębokość i obciążenie para dość szybko - jeszcze świadoma - znalazła się w ciemnej otchłani morskiego dna i tam zginęła przez utonięcie. To jest bestialstwo dopiero... 😐
Co do topienia - moim zdaniem najbardziej przerażająca mnie wizja śmierci - chociaż czytałem, że po pierwszym "sztachu" świeżą wodą i dostaniu się jej do płuc masz praktycznie odłączenie plus adrenalina i te sprawy.
.
Tu historia autentyczna: Dwa skurwysyny i kurwa postanowiły gdzieś w USA się dorobić na kradzieży łodzi. Stare małżeństwo miało takową na handel, więc zabrali potencjalnych kupców na rejs próbny gdzieś dalej od brzegu gdzie głębokości sięgały kilkudziesięciu metrów. Uwiązali stare małżeństwo jakimiś łańcuchami, ciężarami i wrzucili do wody. Biorąc pod uwagę głębokość i obciążenie para dość szybko - jeszcze świadoma - znalazła się w ciemnej otchłani morskiego dna i tam zginęła przez utonięcie. To jest bestialstwo dopiero... 😐
| Wiadomości w tym wątku |
|
Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Martin - 26.10.2023, 18:03
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Leśny_koteł - 27.10.2023, 06:08
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Epsiakos - 27.10.2023, 08:57
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Martin - 27.10.2023, 11:21
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Leśny_koteł - 27.10.2023, 11:36
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Martin - 27.10.2023, 11:57
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Kajabuza - 27.10.2023, 14:13
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Epsiakos - 27.10.2023, 18:57
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez DissoEnjoyer - 28.10.2023, 12:56
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Martin - 16.11.2023, 18:17
RE: Carbogen-dwutlenek węgla i tlen - przez Twilight Sparkle - 05.01.2024, 13:03
|