Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki rodzaj skręta jest najgorszy?
Najgorszy to ten niezapowiedziany...
Nie żeby zapowiedziany byl jakiś przyjemniejszy, ale przynajmniej możesz sie mentalnie przygotować i jakoś tam w kwestii środków wspomagających. Nie ma to jak dowiedzieć się że za 6 godzin będziesz
Co osoba to opinia. Zależy jak dotkliwego po czym kto przeżył. Zarówno kannabinoidów, szczególnie te ciężkie do złudzenia przypominają odstawienie opioidów. Benzodiazepiny też, ale w troche niższym stopniu zdaje mi się. Stopień dotkliwości też zależy od organizmu, widziałem ludzi których powykręcało po kilku dniach brania jednej-dwoch naprawdę rozsądnych, nieduzych dawek dziennie, inny po 2 tygodniach 24/7 benzo mode nie będzie narzekał na żadne poważniejsze objawy poza "ale bym zajebał".
Ja przerabiałem kanna, benzo i opio i myślę że benzodiazepin, o ile kanna/opio robią rozpierdol fizyczny głównie, to benzodiazepiny jeszcze wybitnie potrafią porysować psychicznie. Ja jak robiłem cold turkeye z benzo to miesiąc minął zanim z domu w ogóle wyszedłem.
Mef123 zwala to nie skręt. po hex-enie nie ma czegoś takiego jak skręt.
Nie żeby zapowiedziany byl jakiś przyjemniejszy, ale przynajmniej możesz sie mentalnie przygotować i jakoś tam w kwestii środków wspomagających. Nie ma to jak dowiedzieć się że za 6 godzin będzieszCo osoba to opinia. Zależy jak dotkliwego po czym kto przeżył. Zarówno kannabinoidów, szczególnie te ciężkie do złudzenia przypominają odstawienie opioidów. Benzodiazepiny też, ale w troche niższym stopniu zdaje mi się. Stopień dotkliwości też zależy od organizmu, widziałem ludzi których powykręcało po kilku dniach brania jednej-dwoch naprawdę rozsądnych, nieduzych dawek dziennie, inny po 2 tygodniach 24/7 benzo mode nie będzie narzekał na żadne poważniejsze objawy poza "ale bym zajebał".
Ja przerabiałem kanna, benzo i opio i myślę że benzodiazepin, o ile kanna/opio robią rozpierdol fizyczny głównie, to benzodiazepiny jeszcze wybitnie potrafią porysować psychicznie. Ja jak robiłem cold turkeye z benzo to miesiąc minął zanim z domu w ogóle wyszedłem.
Mef123 zwala to nie skręt. po hex-enie nie ma czegoś takiego jak skręt.