Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oregon żałuje dekryminalizacji narkotyków - i chce to cofnąć!
horsii no ciekawy temat i zobaczę go głębiej. Tyle co wiedziałem to widać że czubek góry lodowej. Teraz zacząłem czytać i no powiem ci tak ładnie media nas oszukują z tym. Widać propaganda jest do teraz zamiast ZSRR mamy teraz USA. Żadnego złego słowa oficjalnie żadne media nie powiedzą, a tam jest takie same gówno co w Rosji tylko w innym stylu.
@"LOBO" to co się dzieje w Meksyku to więcej wiem niż w USA. Swoim czasem trochę się interesowałem kartelami itd. Sicario oglądałem tak pół na pół. Chociaż muszę się wziąć żeby obejrzeć to na spokojnie. W Meksyku są duże pieniądze z przemytów i handlu. Tam się liczy strach i terror. Mogli nawet w mieście jeździć autem gdzie były nabite głowy polityków lub innych osób które były bardziej znane. Meksyk rządzi się swoimi prawami
@"LOBO" to co się dzieje w Meksyku to więcej wiem niż w USA. Swoim czasem trochę się interesowałem kartelami itd. Sicario oglądałem tak pół na pół. Chociaż muszę się wziąć żeby obejrzeć to na spokojnie. W Meksyku są duże pieniądze z przemytów i handlu. Tam się liczy strach i terror. Mogli nawet w mieście jeździć autem gdzie były nabite głowy polityków lub innych osób które były bardziej znane. Meksyk rządzi się swoimi prawami