Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
BHP KIEDY PACZKA WPADNIE
24.03.2024, 21:56
Czeslawo w najgorszych snach nie śni mi się nawet to że duch wpada.. jeśli chodzi o BHP to myślę że gośćiu jest naprawdę, ale to ZAPRAWDĘ ogarnietym chlopcem w tej dziedzinie.. cięzkiej dziedzinie!
I to, co chlop robi i to co u=on tutaj dla nas, wszystkich
opisuje...
kozak 100% nie ma lepszego BHP od niego i to chyba każdy tutaj przyzna. Nie wiem czy to ten sam osobnik odpowiada za wysyłkę i bezpieczenstwo w sieci ale jedno muszę przyznać! I to i to jest na najwyższym poziomie. Tak samo jak z kulturą i dorzucaniem gratisów
GURU! Moim zdaniem szybciej sam ogłosci że DOŚĆ, WYSTARCZY INTERESU.. i odejdzie w spokoju niż ktoś
wiadomo kto (nieb.
) go zwiną! Pozdro duch !!!
I to, co chlop robi i to co u=on tutaj dla nas, wszystkich
opisuje...kozak 100% nie ma lepszego BHP od niego i to chyba każdy tutaj przyzna. Nie wiem czy to ten sam osobnik odpowiada za wysyłkę i bezpieczenstwo w sieci ale jedno muszę przyznać! I to i to jest na najwyższym poziomie. Tak samo jak z kulturą i dorzucaniem gratisów
GURU! Moim zdaniem szybciej sam ogłosci że DOŚĆ, WYSTARCZY INTERESU.. i odejdzie w spokoju niż ktoś
wiadomo kto (nieb.
) go zwiną! Pozdro duch !!!